Standards
بقايا البذور الزيتية - تحديد محتوى الرطوبة والمواد المتطايرة
Technical Code: 36
Price: 20
Related Record:
JS No: 1231
JS Date: 01/01/1999
Title: بقايا البذور الزيتية - تحديد محتوى الرطوبة والمواد المتطايرة
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تصف طريقة تحديد محتوى الرطوبة والمواد المتطايرة في بقايا البذور الزيتية والاجهزة المستعملة وحساب النتائج وتقرير الفحص
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Oilseed residues - Determination of moisture and volatile matter content
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a method fordetermination of the moisture and volatile matter content residues
Standard MFN: 1336
Standard No: 1
الخضار والفواكه ومنتجاتها - بذور البندق المقشور
Technical Code: 15
Price: 20
Related Record:
JS No: 1774
JS Date: 01/06/2007
Title: الخضار والفواكه ومنتجاتها - بذور البندق المقشور
Approval Date: 22/11/2007
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 31/03/2008
Publication Date: 31/12/2007
Effect Date: 31/03/2008
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في بذور البندق الكاملة المقشورة والصالحة للاستهلاك البشري وذلك بعد تجهيزها وتعبئتها ولا تشمل البذور التي اجريت عليها عمليات التصنيع المختلفة مثل التمليح أوالتحميص أو التحلية.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Vegetables, fruits and derived products - Shelled hazelnut kernels
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies the provisions required in shelled hazelnut kernel including packagin but it does not include those being processed as salting , sweeting and roasting.
Standard MFN: 2916
Standard No: 1
الخضار والفواكه ومنتجاتها - بذور اللوز الحلوة المقشورة
Technical Code: 15
Price: 20
Related Record:
JS No: 1768
JS Date: 01/06/2007
Title: الخضار والفواكه ومنتجاتها - بذور اللوز الحلوة المقشورة
Approval Date: 22/11/2007
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 31/03/2008
Publication Date: 31/12/2007
Effect Date: 31/03/2008
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: English
Abstract: تختص المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في بذور اللوز الحلوة الكاملة المقشورة والصالحة للاستهلاك البشري ،ولا تشمل تبذور اللوز منزوع القشرة البنية او المرة او المقطعة التى اجريت لها عمليات تصنيع مختلفة مثل التلميح أو التحميص أو التحلية.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Vegetables, fruits and derived products - Shelled sweet kernels of almond
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies the provisions required in the shelled sweet kernels of almonds intended for human consumption and does not include unshelled almond kernel or bitter almond or those processed as salting or roasting or sugaring
Standard MFN: 2933
Standard No: 1
البذور الزيتية - تحديد محتوى الرطوبة والمواد المتطايرة
Technical Code: 36
Price: 20
Related Record:
JS No: 2155
JS Date: 01/06/2016
Title: البذور الزيتية - تحديد محتوى الرطوبة والمواد المتطايرة
Approval Date: 05/05/2016
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: 16/06/2016
Effect Date: 16/09/2016
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بتحديد محتوى الرطوبة والمواد المتطايرة للبذور الزيتية
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Oilseeds - Determination of moisture and volatile matter content
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a reference method for the determination of the moisture and volatile matter content of oilseeds.
Standard MFN: 4773
Standard No: 1
كسب البذور الزيتية - تحديد محتوى الزيت - طريقة الاستخلاص باستخدام الهكسان (أو البترول الخفيف)
Technical Code: 36
Price: 20
Related Record:
JS No: 2157
JS Date: 01/06/2016
Title: كسب البذور الزيتية - تحديد محتوى الزيت - طريقة الاستخلاص باستخدام الهكسان (أو البترول الخفيف)
Approval Date: 05/05/2016
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: 16/06/2016
Effect Date: 16/09/2016
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بطريقة تحديد مستخلص الهكسان ( أو مستخلص البتروليوم الخفيف) وتسمى محتوى الزيت ، للكسب ( ما عدا المواد المركبة) وتم الحصول عليها عن طريق استخلاص الزيت من البذور الزيتية عن طريق الضغط أو المحاليل
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Oilseed meals - Determination of oil content - Extraction method with hexane (or light petroleum)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a method for the determination of the hexane extract (or light-petroleum extract), called “oil content”, of meals (excluding compounded products) obtained by the extraction of oil from oilseeds by pressure or solvents
Standard MFN: 4775
Standard No: 1
البذور الزيتية - تحديد محتوى الزيت (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 36
Price: 20
Related Record:
JS No: 2156
JS Date: 01/06/2016
Title: البذور الزيتية - تحديد محتوى الزيت (الطريقة المرجعية)
Approval Date: 05/05/2016
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: 16/06/2016
Effect Date: 16/09/2016
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 12
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالطريقة المرجعية لتحديد استخلاص الهكسان او البتروليوم الخفيف وتسمى تحديد الزيت ، وهي لبذور الزيوت المستخدمة كمواد خام صناعية
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Oilseeds - Determination of oil content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a reference method for the determination of the hexane extract (or light petroleum extract), called the “oil content”, of oilseeds used as industrial raw materials. The procedure for sunflower seed is different from those for other seeds as it includes an additional moisture content determination after the seed has been ground to prepare the test sample
Standard MFN: 4776
Standard No: 1
الحبوب والبقول ومنتجاتها - متبقيات البذور الزيتية - تحديد محتوى الجلوكوسينولات الجزء 1: طر يقة باستخدام كروماتوغرافيا السائل عالي الكفاءة
Technical Code: 25
Price: 20
Related Record:
JS No: 2196-1
JS Date: 01/06/2018
Title: الحبوب والبقول ومنتجاتها - متبقيات البذور الزيتية - تحديد محتوى الجلوكوسينولات الجزء 1: طر يقة باستخدام كروماتوغرافيا السائل عالي الكفاءة
Approval Date: 08/04/2018
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/08/2018
Publication Date: 16/05/2018
Effect Date: 16/08/2018
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 9
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بطريقة تحديد محتوى الجلوكوسينولات باستخدام كروماتوغرافيا السائل عالي الكفاءة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Cereals, pulses and derived products - Oilseed residues - Determination of glucosinolates content Part 1: Method using high-performance liquid chromatography
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard is specify the method of determination of the content of glucosinolates using high-efficiency liquid chromatography
Standard MFN: 4952
Standard No: 1
التوابل والبهارات - بذور الخردل - تحديد محتوى الجلوكوسينولات الجزء 1: طريقة كروماتوغرافيا السائل عالي الكفاءة
Technical Code: 55
Price: 20
Related Record:
JS No: 2195-1
JS Date: 01/06/2018
Title: التوابل والبهارات - بذور الخردل - تحديد محتوى الجلوكوسينولات الجزء 1: طريقة كروماتوغرافيا السائل عالي الكفاءة
Approval Date: 08/04/2018
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/08/2018
Publication Date: 16/05/2018
Effect Date: 16/08/2018
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 10
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الاردنية بطريقة فحص محتوى الجلوكوسينولات باستخدام طريقة كروماتوغرافيا السائل عالي الكفاءة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Spices and condiments - Rapeseed - Determination of glucosinolates content Part 1: Method using high-performance liquid chromatography
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard is specify the method of examining the content of glucosinolates using high efficiency liquid chromatography method
Standard MFN: 4955
Standard No: 1