Standards
اللحوم ومنتجاتها - لحم اللانشون المعلب
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 79
JS Date: 01/01/1998
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحم اللانشون المعلب
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/03/2010
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تشمل المنتج المسمى بلحم اللانشون المعلب
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat product - Canned luncheon meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns canned luncheon meat
Standard MFN: 1177
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - تحديد كمية الرطوبة (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1275
JS Date: 01/01/1999
Title: اللحوم ومنتجاتها - تحديد كمية الرطوبة (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بالطريقة المرجعية لتحديد الرطوبة في اللحوم ومنتجاتها والمواد والاجهزة المستخدمة وحساب النتائج والدقة في القياس
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Determination of moisture content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a referencemethod for the determination of the moisture content of meat products
Standard MFN: 1420
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحوم (الضأن والماعز) الطازجه المبردة والمجمدة
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 174
JS Date: 01/01/2000
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحوم (الضأن والماعز) الطازجه المبردة والمجمدة
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/07/2023
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 9
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بلحوم الضأن والماعز) الطازجة والمبردة والمجمدة وتوضح تصنيف لحوم الضأن والاشتراطات الصحية والقياسية لللحوم المبردة والمجمدة والتعبئة والتغليف ومدد الصلاحية وطرق النقل والتخزين وبطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Fresh, chilled and frozen (mutton and goat) meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns frish and frozen (mutton and goat) meat
Standard MFN: 1421
Standard No: 1
منتجات اللحوم - تحديد كمية النشا (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 3
Price: 20
Related Record:
JS No: 1280
JS Date: 01/01/1999
Title: منتجات اللحوم - تحديد كمية النشا (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تصف الطريقة المرجعية لتحديد كمية النشا في منتجات اللحوم والمواد والاجهزة المستخدمة وحساب النتائج ودقة القياس وتقرير الفحص
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat products - Determination of starch content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a reference method for thedetermination of the starch content of meat products
Standard MFN: 1422
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - تحديد محتوى النيتريت (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1278
JS Date: 01/01/1999
Title: اللحوم ومنتجاتها - تحديد محتوى النيتريت (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالطريقة المرجعية لتحديد محتوى النيتريت في اللحوم ومنتجاتها والمواد والاجهزة المستخدمة وحساب النتائج وتقرير الفحص
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Determination of nitrite content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a reference methodfor the determination of the nitrite content of meat and meatproducts
Standard MFN: 1423
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - قياس درجة الحموضة (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1277
JS Date: 01/01/1999
Title: اللحوم ومنتجاتها - قياس درجة الحموضة (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تصف الطريقة المرجعية لقياس درجة حموضة اللحوم ومنتجاتها والمواد والاجهزة المستخدمة وحساب النتائج وتقرير الفحص
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Measurement of pH (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a reference method for measuringthe pH of meat and meat products
Standard MFN: 1424
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - تحديد محتوى الدهن الكلي
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1276
JS Date: 01/01/1999
Title: اللحوم ومنتجاتها - تحديد محتوى الدهن الكلي
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تصف طريقة تحديد محتوى الدهن الكلي في اللحوم ومنتجاتها والمواد والاجهزة المستعملة وحساب النتائج وتقرير الفحص
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Determination of total fat content
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a reference method for thedetermination of the total fat content of meat and meat products.
Standard MFN: 1425
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - تحديد المحتوى النيتروجيني (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 316
JS Date: 01/01/1999
Title: اللحوم ومنتجاتها - تحديد المحتوى النيتروجيني (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تصف الطريقة المرجعية لتحديد المحتوى النيتروجيني في اللحوم ومنتجاتها والمواد والاجهزة المستخدمة وحساب النتائج وتقرير الفحص
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Determination of nitrogen content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies areference method for the determination of the nitrogen content ofmeat and meat products
Standard MFN: 1426
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - تحديد محتوى النترات (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1279
JS Date: 01/01/1999
Title: اللحوم ومنتجاتها - تحديد محتوى النترات (الطريقة المرجعية)
Approval Date: 04/09/2018
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/01/2019
Publication Date: 16/10/2018
Effect Date: 16/01/2019
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية بطريقة الفحص المرجعية لتحديد النترات في اللحوم ومنتجاتها، حيث يعتمد مبدأ الفحص على استخلاص المركب الكيميائي (النترات) باستخدام الماء الساخن ومن ثم ترسيب البروتينات والفلترة، يليها اختزال النترات المستخلصة إلى نتريت باستخدام الكادميوم المعدني ثم اضافة مركبات كيميائية تؤدي الى تكوين لون أحمر يتم قراءته بعد فلترة المزيج باستخدام المطياف الضوئي
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Determination of nitrate content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard reference test method for determining nitrates in meat products, the principle is based on the chemical compound extraction (nitrates) using hot water and then precipitate proteins and filtration, followed by reduction of nitrate to nitrite derived using Cadmium metal and then add chemical compounds generate red color is read after the mix filtering using
Standard MFN: 1427
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - اللحم المفروم
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1371
JS Date: 01/01/2000
Title: اللحوم ومنتجاتها - اللحم المفروم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة باللحم المفروم واللحم المفروم المضاف اليه منتجات فول الصويا, ولا تختص باللحم المفروم من الدواجن من حيث الاشتراطات القياسية والصحية والاضافات الغذائية والملوثات المعدنية وبقايا المبيدات والتعبئة والنقل والتخزين وبطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Minced meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies meat and meat products for minced meat and for hugieniccorditions, food additives filling, labelling
Standard MFN: 1598
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحوم الاغنام (الضان والماعز) الطازجة والمبردة والمجمدة
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 174
JS Date: 01/01/1994
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحوم الاغنام (الضان والماعز) الطازجة والمبردة والمجمدة
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: Unknown
Abstract: تختص بلحوم الاغنام (الضأن و الماعز) الطازجة و المبردة و المجمدة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Fresh,chilled and frozen sheep meat (mutton and goat meat)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns fresh,chilled and frozen mutton and goat meat
Standard MFN: 174
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحوم الأبقار الطازجة والمبردة والمجمدة
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 471
JS Date: 01/01/2002
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحوم الأبقار الطازجة والمبردة والمجمدة
Approval Date: 24/03/2002
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/04/2024
Publication Date: 01/05/2002
Effect Date: 01/08/2002
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: English
Abstract: تبحث هذه المواصفة الاشتراطات الصحية والقياسية الواجب توافرها بلحوم الابقار الطازجة المبردة والمجمدة ويبين انواع اللحوم والتعبئة والتغليف والتخزين وانتهاء صلاحيتها
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - fresh, chilled and frozen beef meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns fresh,chilled and frozen beef meat
Standard MFN: 1867
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - اللحم البقري المعلب (الكورند)
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 232
JS Date: 01/01/1987
Title: اللحوم ومنتجاتها - اللحم البقري المعلب (الكورند)
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: Unknown
Abstract: تشمل اللحم البقري المعلب (الكورند)
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Canned corned beef
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns canned corned beef
Standard MFN: 232
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - شوربات ومرق اللحم
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 504
JS Date: 01/05/2008
Title: اللحوم ومنتجاتها - شوربات ومرق اللحم
Approval Date: 26/02/2008
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 01/07/2008
Publication Date: 01/04/2008
Effect Date: 01/07/2008
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص المواصفة بشوربات ومرق اللحم والمنتجات المشابهة ذات الاسماء المناظرة والمعدة للاستهلاك المباشر وقد تكون جاهزة للاكل او مجففة او مكثفة او مركزة او مجمدة.
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Meat Bouillons and consommés
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns meat bouillons and consommes and similar products. Intended for direct consumption might be ready to eat Intensive or concentrated and frozen or dried
Standard MFN: 2954
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - تعيين (تحديد) المحتوى النيتروجيني
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 316
JS Date: 01/01/1984
Title: اللحوم ومنتجاتها - تعيين (تحديد) المحتوى النيتروجيني
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 9
Language: Unknown
Abstract: تختص بطريقة مرجعية لتعيين المحتوى النيتروجيني للحوم و منتجاتها
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Determinationof nitrogen content
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns the determination of nitrogen content in meatand its products
Standard MFN: 316
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - منتجات النقانق (السوسج)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 816
JS Date: 01/03/2008
Title: اللحوم ومنتجاتها - منتجات النقانق (السوسج)
Approval Date: 16/06/2008
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 31/10/2008
Publication Date: 31/07/2008
Effect Date: 31/10/2008
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص بالسوسج المعلب والاشتراطات الواجب توفرها بانواع
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Sausage products
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies the provision needed to be in diffrent kind of sousages rither chilled or frozen or packet or preserved in salted solution and they could be smoked or not.
Standard MFN: 3296
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - البسطرمة
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 777
JS Date: 01/05/2008
Title: اللحوم ومنتجاتها - البسطرمة
Approval Date: 31/08/2008
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/01/2009
Publication Date: 16/10/2008
Effect Date: 16/01/2009
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تحدد المواصفة والاشتراطات القياسية والصحية والمضافات الغذائية وبطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Pastirma
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies the provision needed to be in pastrima
Standard MFN: 3342
Standard No: 1
اللحوم ومنتجات اللحوم - لحم الضأن والماعز المطبوخ المعلَب
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 827
JS Date: 01/10/2009
Title: اللحوم ومنتجات اللحوم - لحم الضأن والماعز المطبوخ المعلَب
Approval Date: 08/01/2009
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/06/2014
Publication Date: 16/02/2009
Effect Date: 16/05/2009
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص المواصفة بالاشتراطات الواجب توافرها بلحم الضأن المطبوخ المعلب
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Canned corned mutton meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard concern the specification in canned corned mutton meat.
Standard MFN: 3482
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحم البيرغر
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1914
JS Date: 01/03/2010
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحم البيرغر
Approval Date: 21/01/2010
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/01/2013
Publication Date: 01/03/2010
Effect Date: 01/06/2010
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها بلحم البيرغر غير المطبوخ المحضر من اللحوم الحمراء أو لحوم الدواجن المبردة و/أو المجمدة باشكاله المختلفة
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Meat burger
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in meat burgers prepared of red meat or frozen poultry meat and / or frozen in its various forms.
Standard MFN: 3731
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحم اللانشون المعلب
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 79
JS Date: 01/10/2009
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحم اللانشون المعلب
Approval Date: 18/11/2009
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/03/2010
Publication Date: 16/12/2009
Effect Date: 16/03/2010
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشترطات الواجب توفرها في اللحم اللانشون المعلب
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Canned luncheon meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns canned luncheon meat
Standard MFN: 3735
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - اللحم البقري المعلب (الكورند بيف)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 232
JS Date: 01/07/2010
Title: اللحوم ومنتجاتها - اللحم البقري المعلب (الكورند بيف)
Approval Date: 19/05/2010
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/06/2014
Publication Date: 16/06/2010
Effect Date: 16/09/2010
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في اللحم البقري المعلب (الكورند بيف)
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Canned corned beef
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in canned corned beef
Standard MFN: 3890
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحوم الابقار الطازجة والمبردة والمجمدة
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 471
JS Date: 01/01/1995
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحوم الابقار الطازجة والمبردة والمجمدة
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: Unknown
Abstract: تختص بلحوم البقر الطازجة و المبردة و المجمدة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Fresh,chilled and frozen beef meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns fresh, chilled and frozen beef meat
Standard MFN: 471
Standard No: 1
الشوربات - شوربات ومرق اللحم
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 504
JS Date: 01/01/1987
Title: الشوربات - شوربات ومرق اللحم
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/07/2008
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 11
Language: English
Abstract: تختص بشوربات و مرق اللحم و المنتجات ذات الاسماء المتشابهة المطابقة للمصطلحات الطهوية والمعدة لغرض الاستهلاك البشري و المقدمة اما في شكل منتجات جاهزة للاكل مجففة او مكثفة او مركزة
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Soup - Bouillons and consommes
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns bouillons,consommes and similar products prepared for human consumption whetherit is ready for eating, dryed or concentrated
Standard MFN: 504
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحم البيرغر
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1914
JS Date: 01/11/2012
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحم البيرغر
Approval Date: 12/09/2012
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/01/2013
Publication Date: 16/10/2012
Effect Date: 16/01/2013
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها بلحم البيرغر غير المطبوخ المحضر من لحوم الدواجن أو اللحوم الحمراء المبردة و/أو المجمدة بأشكاله المختلفة.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Meat burger
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in meat burgers prepared of red meat or frozen poultry meat and / or frozen in its various forms.
Standard MFN: 4325
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - المبادئ العامة لشؤون صحة اللحوم
Technical Code: 10
Price: 30
Related Record:
JS No: 1984
JS Date: 01/11/2012
Title: اللحوم ومنتجاتها - المبادئ العامة لشؤون صحة اللحوم
Approval Date: 12/09/2012
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/01/2013
Publication Date: 16/10/2012
Effect Date: 16/01/2013
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 76
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بوضع الأسس الصحية التي من شأنها ضمان انتاج اللحوم بجميع أشكالها الطازجة والمصنعة والمجهزة، بدءا من الحيوانات الحية السليمة ومرورا بالخطوات التصنيعية المختلفة وانتهاء بأسواق البيع المباشر للمستهلك، بأسلوب صحي من حيوانات سليمة صحيا، وبحيث أن هذه اللحوم التي أقرت صلاحيتها للاستهلاك البشري لا تعامل بأية طريقة قد تضر بجودتها أو سلامتها من الناحية الصحية خلال التجهيز،
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): General principles of meat hygiene - Meat and meat products
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in meat and meat products.
Standard MFN: 4332
Standard No: 1
اللُّحوم ومنتجاتها - لحم البقر والضأن والماعز الكورند المُعبأ المعقَّم
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 2072
JS Date: 01/01/2014
Title: اللُّحوم ومنتجاتها - لحم البقر والضأن والماعز الكورند المُعبأ المعقَّم
Approval Date: 05/02/2014
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/06/2014
Publication Date: 16/03/2014
Effect Date: 16/06/2014
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في اللحم البقري الكورند المعلب (الكورند بيف) أو المعبأ في عبوات لدائنية مرنة قابلة للتعقيم ولحم الضأن و/أو الماعز الكورند المعلب (كورند موتن) المعلب أو المعبأ في عبوات لدائنية مرنة قابلة للتعقيم.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Sterile packed corned beef and corned mutton
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in sterile packed corned beef and corned mutton
Standard MFN: 4599
Standard No: 1
اللُّحوم ومنتجاتها - اللحم المعامل المطبوخ المفروم (تشوبد) المعقم تجاريا
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 2074
JS Date: 01/01/2014
Title: اللُّحوم ومنتجاتها - اللحم المعامل المطبوخ المفروم (تشوبد) المعقم تجاريا
Approval Date: 24/08/2014
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/12/2014
Publication Date: 16/09/2014
Effect Date: 16/12/2014
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في المنتجات المفرومة والمطبوخة المصنَّعة من اللُّحوم الحمراء و/أو لحوم الدواجن المعبأة في مواد تعبئة وتغليف مناسبة والمعقّمة تجارياً.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Cooked cured chopped commercially sterilized meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard covers the requirements that must be meat in the chopped and cooked products manufactured from red meat and / or poultry meat packaged in suitable commercially sterile packaging material.
Standard MFN: 4600
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - اللحم المفروم
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1371
JS Date: 01/02/2015
Title: اللحوم ومنتجاتها - اللحم المفروم
Approval Date: N/A
Last Status: ع د
Last Status Date: 18/02/2015
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية باللحم المفروم واللحم المفروم المضاف إليه دقيق فول الصويا، ولا تختص بلحوم الدواجن المفرومة.
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Minced meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG):
Standard MFN: 4748
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - اللحم البقري المعلب (الكورند بيف)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 232
JS Date: 01/06/2002
Title: اللحوم ومنتجاتها - اللحم البقري المعلب (الكورند بيف)
Approval Date: 15/09/2002
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/09/2010
Publication Date: 16/12/2002
Effect Date: 16/01/2003
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص بالاشتراطات القياسية والمصطلحات والتعاريف والمضافات الغذائية والتعبئة وبطاقة البيان لمادة اللحم البقري المعلب (الكورند بيف)
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Canned corned beef
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns canned corned beef
Standard MFN: 57
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحوم الضأن والماعز الطازجة (المبردة والمجمدة)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 174
JS Date: 01/02/2023
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحوم الضأن والماعز الطازجة (المبردة والمجمدة)
Approval Date: 20/03/2023
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/07/2023
Publication Date: 16/04/2023
Effect Date: 16/07/2023
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 11
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في لحوم الضأن والماعز الطازجة (المبردة والمجمدة) سواء الذبائح الكاملة أو أجزائها.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and Meat products - Fresh (Chilled and Frozen) Sheep and goat meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard is concerned with the requirements that must be met in fresh sheep and goat meat (chilled and frozen), whether whole carcasses or parts thereof
Standard MFN: 5000
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحوم الأبقار الطازجة (المبردة والمجمدة)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 471
JS Date: 01/05/2023
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحوم الأبقار الطازجة (المبردة والمجمدة)
Approval Date: 26/12/2023
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/04/2024
Publication Date: 16/01/2024
Effect Date: 16/04/2024
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 10
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في لحوم الأبقار الطازجة (المبردة والمجمدة) سواء الذبائح الكاملة أو أجزائها.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and Meat products - Fresh (Chilled and Frozen) beef meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard specifies the requirements that must be met in fresh beef (chilled and frozen), whether whole carcasses or their parts.
Standard MFN: 5000
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - البسطرمة
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 777
JS Date: 01/01/1991
Title: اللحوم ومنتجاتها - البسطرمة
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/01/2009
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: English
Abstract: تختص بالبسطرمة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Pastrima
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns a meatproduct called pastrima
Standard MFN: 777
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - لحم اللانشون المعلب
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 79
JS Date: 01/01/1996
Title: اللحوم ومنتجاتها - لحم اللانشون المعلب
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: Unknown
Abstract: تشمل المنتج المسمى بلحم اللانشون المعلب
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Canned luncheon meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns the canned luncheon meat
Standard MFN: 79
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - منتجات السوسج المستحلبة
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 816
JS Date: 01/01/1996
Title: اللحوم ومنتجاتها - منتجات السوسج المستحلبة
Approval Date: 26/12/2001
Last Status: ل غ
Last Status Date: 31/10/2008
Publication Date: 03/01/2002
Effect Date: 26/12/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص بالاشتراطات الواجب توافرها بانواع السوسج المستحلبة سواء كانت مبردة او مغلفة او محفوظة في محلول ملحي
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Emulsion type sausage
Notes (ENG): converted to technical regulation
Abstract (ENG): Concerns emulsion-type sausage products whether it is cooled,freezed, canned or keeped in salty solution
Standard MFN: 816
Standard No: 1
اللحوم - لحم الضان والماعز المطبوخ المعلب
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 827
JS Date: 01/01/1992
Title: اللحوم - لحم الضان والماعز المطبوخ المعلب
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/05/2009
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص بلحم الضأن و الماعز المطبوخ المعلب ولا تنطبق على المنتجات التي لا تطابق في تركيبها ما هو وارد في هذه المواصفة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat - Canned corned mutton meat
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns canned cornedmutton meat
Standard MFN: 827
Standard No: 1