Standards
المضافات الغذائية - حمض الخليك الثلجي
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 1195
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - حمض الخليك الثلجي
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بحمض الخليك الثلجي
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Acetic acid, glacial
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies acitic acid, glacial, used as flavouring agent forfood
Standard MFN: 1104
Standard No: 1
متفرقات - الخل
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 311
JS Date: 01/01/1998
Title: متفرقات - الخل
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Unknown
Abstract: تختص بكافة اصناف الخل
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Miscellaneous - Vinegar
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns all kinds of vinegar
Standard MFN: 1172
Standard No: 1
الخمائر - خميرة الخبز
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 295
JS Date: 01/01/1998
Title: الخمائر - خميرة الخبز
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/12/2022
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص بخميرة الخبز باصنافها المختلفة, الرطبة المضغوطة والجافة النشطة
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Yeasts - Baker's yeast
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns different types of baker's yeast; pressed-wet and dry-active
Standard MFN: 1173
Standard No: 1
مساحيق الاغذية - مسحوق الخبيز
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 129
JS Date: 01/01/1988
Title: مساحيق الاغذية - مسحوق الخبيز
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/11/2006
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص بمسحوق الخبيز
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food powders - Baking powder
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies with bakingpowder
Standard MFN: 129
Standard No: 1
الإضافات الغذائية - الخل
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 311
JS Date: 01/01/1999
Title: الإضافات الغذائية - الخل
Approval Date: 11/12/2000
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/05/2005
Publication Date: 01/02/2001
Effect Date: 11/12/2000
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Unknown
Abstract: تختص بكافة اصناف الخل من حيث التعاريف والمواد الخام والاشتراطات العامة والصحية والاضافات الغذائية المسموحة والملوثات المعدنية والتعبئة وبطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Vinegar
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns allkinds of vinegar; thier definitions, optional raw materials, standard
Standard MFN: 1305
Standard No: 1
المواد الحافظة - حمض البنزويك وبنزوات الصوديوم وبنزوات البوتاسيوم المستخدمة في حفظ المواد الغذائية
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 146
JS Date: 01/01/1980
Title: المواد الحافظة - حمض البنزويك وبنزوات الصوديوم وبنزوات البوتاسيوم المستخدمة في حفظ المواد الغذائية
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 9
Language: English
Abstract: تشمل حمض البنزويك و بنزوات الصوديوم و بنزوات البوتاسيوم المستخدمة جميعها في المواد الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Preservatives - Benzoic acid, sodium and potassium benzoate used in food preservation
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns benzoic acid, sodium andpotassium benzoate used for food preservation
Standard MFN: 146
Standard No: 1
المضافات الغذائية
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 94
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية
Approval Date: 11/12/2000
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/09/2010
Publication Date: 01/02/2001
Effect Date: 01/05/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالمضافات التي تستخدم في المواد الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives
Notes (ENG):
Abstract (ENG): contains lists of food additives which areclassified according their safety in food
Standard MFN: 1717
Standard No: 1
المضافات الغذائية - حمض الفسفوريك للأستخدام الغذائي
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 824
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - حمض الفسفوريك للأستخدام الغذائي
Approval Date: 11/12/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 01/02/2001
Effect Date: 01/05/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها بحمض الفسفوريك المستخدم في الصناعات الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Phosphoric acid food grade
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): concerns foodgrade phosphoric acid used as a food additives in food industry
Standard MFN: 1718
Standard No: 1
بطاقة البيان - بطاقة بيان المضافات الغذائية
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 672
JS Date: 01/01/2001
Title: بطاقة البيان - بطاقة بيان المضافات الغذائية
Approval Date: 21/11/2001
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 13/12/2001
Effect Date: 31/03/2002
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تبين المواصفة التعاريف الخاصة بالمضافات وطريقة عرض المعلومات التي يجب توفرها على عبوات المضافات
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Labelling - Labelling of food additives
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns labelling of food additives
Standard MFN: 1848
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الكحول الايثيلي
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 1471
JS Date: 01/01/2001
Title: المضافات الغذائية - الكحول الايثيلي
Approval Date: 28/06/2001
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 30/07/2001
Effect Date: 30/10/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بتعريف وصفات المضاف الغذائي الكحول الايثلي
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Ethyl alcohol
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns of ethyl alcohol as food additives
Standard MFN: 1858
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الخل
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 311
JS Date: 01/01/2004
Title: المضافات الغذائية - الخل
Approval Date: 26/12/2004
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/01/2013
Publication Date: 01/02/2005
Effect Date: 01/05/2005
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في كافة اصناف الخل
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food Additives - Vinegar
Notes (ENG):
Abstract (ENG): this standard determines specifications that must exist in all kinds of vinegar
Standard MFN: 2180
Standard No: 1
المضافات الغذائية - مسحوق الخبيز
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 129
JS Date: 01/04/2006
Title: المضافات الغذائية - مسحوق الخبيز
Approval Date: 18/07/2006
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/11/2006
Publication Date: 16/08/2006
Effect Date: 16/11/2006
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بوضع تعريف مسحوق الخبيز ومكوناته والاشتراطات الخاصة به وطرق التعبئة والتدوال وما يتعلق ببطاقة البيان
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Baking powder
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies definitions about baking powder, components, the special conditions with it and fill methods and labelling requirements
Standard MFN: 2556
Standard No: 1
الخمائر - الخميرة
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 295
JS Date: 01/01/1983
Title: الخمائر - الخميرة
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Unknown
Abstract: تشمل الخميرة المستخدمة في تحضير الخبز و المعجنات للاصناف: 1- الخميرة الطازجة الرطبة 2- الخميرة الجافة النشطة 3- الخميرة الجافة غير النشطة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Yeasts - Yeast
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns three typesof yeasts used in bread making which are wet-fresh yeast, active-dryyeast and inactive-dry yeast
Standard MFN: 295
Standard No: 1
الاملاح - ملح الطعام (كلوريد الصوديوم)
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 32
JS Date: 01/01/1995
Title: الاملاح - ملح الطعام (كلوريد الصوديوم)
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/01/2013
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تشمل الملح المستخدم غذائيا اما للاستهلاك المباشر و يسمى ملح طعام للمائدة او لاغراض الصناعات الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Salts - Food grade salt (sodiumchloride)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns food grade salt (sodium chloride) for direct use as a tablesalt or for food industries
Standard MFN: 32
Standard No: 1
المواصفة العامة للمضافات الغذائية
Technical Code: 29
Price: 30
Related Record:
JS No: 94
JS Date: 01/07/2010
Title: المواصفة العامة للمضافات الغذائية
Approval Date: 19/05/2010
Last Status: ل غ
Last Status Date: 02/10/2017
Publication Date: 16/06/2010
Effect Date: 16/09/2010
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 75
Language: English
Abstract: المضافات الغذائية الواردة في هذه المواصفة القياسية الأردنية هي فقط المصنعة لاستخدامها في الغذاء والتي تتطابق مع اشتراطات هذه المواصفة القياسية الأردنية وتشمل المضافات الغذائية التي تم تحديدها بالجرعة المقبولة يوميا (ADI) والتي تكون آمنة من قبل الدستور الغذائي المتخصص بالمضافات الغذائية (JECFA) ونظام الترقيم الدولي (INS)
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): General standard for food additives
Notes (ENG):
Abstract (ENG): contains lists of food additives which areclassified according their safety in food
Standard MFN: 3806
Standard No: 1
الخل
Technical Code: 25
Price: 20
Related Record:
JS No: 311
JS Date: 01/01/2012
Title: الخل
Approval Date: 12/09/2012
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/07/2021
Publication Date: 16/10/2012
Effect Date: 16/01/2013
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في كافة أنواع الخل الواردة في البند 3.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Vinegar
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in vinegar.
Standard MFN: 4400
Standard No: 1
المواصفة العامة للمضافات الغذائية
Technical Code: 29
Price: 20
Related Record:
JS No: 94
JS Date: 01/07/2017
Title: المواصفة العامة للمضافات الغذائية
Approval Date: 23/05/2017
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 02/10/2017
Publication Date: 02/07/2017
Effect Date: 02/10/2017
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 50
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالمضافات الغذائية المسموح باستخدامها حسب قوائم هيئة الدستور الغذائي والتشريعات الأوروبية ذات العلاقة والاشتراطات الواجب توفرها عند استخدامها في الأغذية.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): General standard for food additives
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard is concerned with the food additives that are allowed to be used according to the Codex Alimentarius Commission and the relevant European legislation and the requirements when used in food.
Standard MFN: 4866
Standard No: 1
الخل
Technical Code: 55
Price: 20
Related Record:
JS No: 311
JS Date: 01/04/2021
Title: الخل
Approval Date: 15/02/2021
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 01/07/2021
Publication Date: 01/04/2021
Effect Date: 01/07/2021
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في أنواع الخلّ الوارد تعريفها ضمن المواصفة القياسية الاردنية.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Vinegar
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard is concerned with the requirements in the types of Vinegar that are mentioned in this Jordanian standard.
Standard MFN: 5000
Standard No: 1
خميرة الخبيز
Technical Code: 25
Price: 20
Related Record:
JS No: 295
JS Date: 01/09/2022
Title: خميرة الخبيز
Approval Date: 21/07/2022
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 01/12/2022
Publication Date: 01/09/2022
Effect Date: 01/12/2022
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في خميرة الخبيز بأنواعها الوارد تعاريفها في البند 3 من هذه المواصفة القياسية الأردنية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Baker's yeast
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard shall be concerned with the requirements to be met in the yeast of bread of all kinds defined in item 3 of this Jordanian Standard
Standard MFN: 5000
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الوان الكراميل
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 632
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الوان الكراميل
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 11
Language: Arabic
Abstract: تختص بالكرميل المستعمل كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Caramel colours
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns caramel colours used as food colours in foodindustry
Standard MFN: 632
Standard No: 1
المضافات الغذائية - السوربيتول
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 633
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - السوربيتول
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص بالسوربيتول المستعمل كعامل تحلية و مدبل و منحي للايونات و مكون للبنية و مثبت في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Sorbitol
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns sorbitol used as a sweetening agent, humectant, sequestrant,texturizer and stabilizer in food industry
Standard MFN: 633
Standard No: 1
المضافات الغذائية - شراب السوربيتول
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 634
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - شراب السوربيتول
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بشراب السوربيتول المستعمل كعامل تحلية و مدبل و منحي للايونات و مكون للبنية في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Sorbitol syrup
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns sorbitol syrup used as a sweetening agent,humectant, sequestrant and texturizer in food industry
Standard MFN: 634
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الزايليتول
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 635
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الزايليتول
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص بالزايلتيول المستعمل كعامل تحلية و مدبل في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Xylitol
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns xylitol used as a sweetening agent and humectant in foodindustry
Standard MFN: 635
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الكربون المنشط (درجة غذائية)
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 636
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الكربون المنشط (درجة غذائية)
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 01/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بالكربون الغذائي الفعال المستعمل كماص و عامل لازالة اللون في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Activated carbon(food grade)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns food-grade activated carbonused as absorbent and decolorizing in food industry
Standard MFN: 636
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الزيت المعدني
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 637
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الزيت المعدني
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالزيت المعدني المستعمل كعامل تحرير و مزلق و غطاء واقي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Mineral oil
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns mineral oil used as a release agent, lubricant andprotective coating
Standard MFN: 637
Standard No: 1
المضافات الغذائية - صمغ الكزانثان
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 638
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - صمغ الكزانثان
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بصمغ الكزانتان المستعمل كعامل مكثف و مثبت في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Xanthan gum
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns xanthan gum used as a thickening agent and stabilizer infood industry
Standard MFN: 638
Standard No: 1
المضافات الغذائية - السكارين
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 639
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - السكارين
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بالسكارين المستعمل كعامل تحلية في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Saccharin
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns saccharin used as a sweetening agent in food industry
Standard MFN: 639
Standard No: 1
المضافات الغذائية - راتنج البابريكا
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 640
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - راتنج البابريكا
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص براتنج البابريكا الزيتي المستعمل كصبغ غذائي و عامل منكه في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Paprika oleoresin
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns paprika oleoresin used as a food colour andflavouring agent in food idustry
Standard MFN: 640
Standard No: 1
المضافات الغذائية - شمع البرافين
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 641
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - شمع البرافين
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 10
Language: Arabic
Abstract: تختص بشمع البرافين المستعمل كأساس للعلكة و كطبقة واقية و عامل ضد الرغوة في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Paraffin wax
Notes (ENG):
Abstract (ENG):
Standard MFN: 641
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الكلوروفيلات
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 642
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الكلوروفيلات
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 12
Language: Arabic
Abstract: تختص بالكلوروفيل المستعمل كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Chlorophylls
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns chlorophylls used as a food colour in food industry
Standard MFN: 642
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الباتنت الأزرق
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 643
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الباتنت الأزرق
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالباتنت الازرق المستعمل كمادة ملونة في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Patent blue
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns patent blue used as a food colour in food industry
Standard MFN: 643
Standard No: 1
المضافات الغذائية - شراب المالتيتول
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 644
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - شراب المالتيتول
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بشراب الجلوكوز المهدرج المستعمل كبديل للسكر في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Maltitol syrup
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns hydrogenated glucose syrups used as a sugarsubstitute in food industry
Standard MFN: 644
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الصمغ العربي
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 645
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الصمغ العربي
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالصمغ العربي المستعمل كمستحلب و مثبت و عامل مكثف في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Arabic gum (Acacia gum)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns arabic gum (acacia gum) used asemulsifier, stabilizer and thickening agent in food industry
Standard MFN: 645
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الاخضر الصامد
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 646
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الاخضر الصامد
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بالاخضر الصامد الذي يستعمل كمادة ملونة في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Fast green (FCF)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns fast green FCF used as a food colour in foodindustry
Standard MFN: 646
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الكاراجينان
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 647
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الكاراجينان
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Arabic
Abstract: تختص بالكاراجينان المستعمل كمكثف و عامل تجلتن و مثبت في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Carrageenan
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns carrageenan used as a thickener, gelling agent andstabilizer in food industry
Standard MFN: 647
Standard No: 1
المضافات الغذائية - بيكربونات الأمونيوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 648
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - بيكربونات الأمونيوم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص ببيكربونات الامونيوم المستعمل كعامل استخلاص في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Ammonium hydrogen carbonate ammonium bicarbonate
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns ammonium hydrogencarbonate used as a raising agent in food industry
Standard MFN: 648
Standard No: 1
المضافات الغذائية - حمض الستريك
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 649
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - حمض الستريك
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص بحمض الستريك المستعمل كمضاد للاكسدة و حافز معاون منحي للايونات و محمض و عامل منكه في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Citric acid
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns citric acid used as an antioxidant, synergist,sequestrant, acidulant and flavouring agent in food industry
Standard MFN: 649
Standard No: 1
المضافات الغذائية - حمض الطرطريك (-(+)L)
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 650
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - حمض الطرطريك (-(+)L)
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بحمض الطرطريك المستعمل كمساعد لمضادات الاكسدة و محمض و عامل فصل في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Tartaric acid (L(+)-)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns L(+)- tartaric acid used as asynergist for antioxidants, acidulant and sequestrant in foodindustry
Standard MFN: 650
Standard No: 1
المضافات الغذائية - حمض الطرطريك (-DL)
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 651
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - حمض الطرطريك (-DL)
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بحمض الطرطريك المستعمل كحافز لمضادات الاكسدة و عامل مستحلب و محمض و منحي للايونات في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Tartaric acid (DL-)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns dl-tartaric acid used as a synergist for antioxidants,acidulant, emulsifier and sequestrant in food industry
Standard MFN: 651
Standard No: 1
المضافات الغذائية - حمض الاسكوربيك
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 652
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - حمض الاسكوربيك
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بحمض الاسكوربيك المستخدم كمانع للاكسدة في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Ascorbic acid
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns ascorbic acid used as an antioxidant in foodindustry
Standard MFN: 652
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الليسثينات
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 653
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الليسثينات
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Arabic
Abstract: تختص بالليسثين المستعمل كعامل مستحلب و مضاد للاكسدة في الصناعات الغذائية
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Lecithins
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concernslecithins used as emulsifiying agent and antioxidant in food industry
Standard MFN: 653
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الأناتو
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 654
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الأناتو
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص بالاناتو المستعمل كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Annatto
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns annatto used as a foodcolour in food industry
Standard MFN: 654
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الأزرق اللامع
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 655
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الأزرق اللامع
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالازرق اللامع الذي يستعمل كمادة ملونة في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Brilliant blue (FCF)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concernsbrilliant blue (FCF) used as a food colour in food industry
Standard MFN: 655
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الاسود اللامع
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 656
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الاسود اللامع
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالاسود اللامع المستعمل كصبغ غذائي في الصناعات الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Brilliant black (BN)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns brilliant black (BN) used as a food colour in foodindustry
Standard MFN: 656
Standard No: 1
المضافات الغذائية - التالك
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 657
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - التالك
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بالتالك المستعمل كعامل ضد الالتصاق و مالئ للعلكة و مساعد للترشيح و مسحوق للتعفير في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Talc
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concernstalc used as an anticaking agent, chewing gum filler, filter aid anddusting powder in food industry
Standard MFN: 657
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الأنديجوتين
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 658
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الأنديجوتين
Approval Date: 19/10/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالانديجوتين المستعمل كصبغ غذائي في الصناعات الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Indigotine
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns indigotine used as a food colour in food industry
Standard MFN: 658
Standard No: 1
المضافات الغذائية - البونسو (4ر)
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 659
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - البونسو (4ر)
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالبونسو (4 ر) المستعمل كصبغ غذائي في الصناعات الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Ponceau (4R)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns ponceau (4R) used as a food colour in food industry
Standard MFN: 659
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الكونيولين الاصفر
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 660
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الكونيولين الاصفر
Approval Date: 16/11/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 19/09/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالكونيولين الاصفر المستخدم كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Quinoline yellow
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns quinoline yellow used as a food colour in foodindustry
Standard MFN: 660
Standard No: 1
المضافات الغذائية - اصفر غروب الشمس
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 661
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - اصفر غروب الشمس
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص باصفر غروب الشمس و المستعمل كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Sunset yellow (FCF)
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns sunset yellow used as a food colour
Standard MFN: 661
Standard No: 1
المضافات الغذائية - التارترازين
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 662
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - التارترازين
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بالتارترازين المستعمل كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Tartrazine
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns tartrazine used as a food colour in food industry
Standard MFN: 662
Standard No: 1
المضافات الغذائية - ثاني اكسيد التيتانيوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 663
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - ثاني اكسيد التيتانيوم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: Arabic
Abstract: تختص بثاني اكسيد التيتانيوم المستخدم كصبغ غذائي في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Titanium dioxide
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns titanium dioxide used as a food colour in foodundustry
Standard MFN: 663
Standard No: 1
المضافات الغذائية - البكتينات
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 664
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - البكتينات
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص بالبكتين المستعمل كعامل جلتنة و عامل تكثيف و مثبت في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Pectins
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns pectin used as a gelling agent, thickening agent andstabilizer in food industry
Standard MFN: 664
Standard No: 1
المضافات الغذائية - كربونات الامونيوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 665
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - كربونات الامونيوم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بكربونات الامونيوم المستعمل كعامل معادلة و تخميد في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Ammonium carbonate
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns ammonium carbonate used as a buffering andneutralizing agent in food industry
Standard MFN: 665
Standard No: 1
المضافات الغذائية - صمغ الخروب
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 666
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - صمغ الخروب
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص بصمغ الخروب المستعمل كعامل مكثف و مثبت في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Carob bean gum
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns carob bean gum used as a thickening agent and stabilizerin food industry
Standard MFN: 666
Standard No: 1
المضافات الغذائية - إسيسلفام البوتاسيوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 667
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - إسيسلفام البوتاسيوم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص باسوسلفيم البوتاسيوم المستخدم كعامل تحلية في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Acesulfame potassium
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns acesulfame potassium used as a sweetening agent in foodindustry
Standard MFN: 667
Standard No: 1
المضافات الغذائية - سيكلاميت الكالسيوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 668
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - سيكلاميت الكالسيوم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 01/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Arabic
Abstract: تختص بسيكلامايت الكالسيوم المستعمل كعامل تحلية في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Calcium cyclamate
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns calcium cyclamate used as a sweetening agent in foodindustry
Standard MFN: 668
Standard No: 1
المضافات الغذائية - سيكلامايت الصوديوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 669
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - سيكلامايت الصوديوم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 01/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بسيكلامايت الصوديوم المستعمل كعامل تحلية في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Sodium cyclamate
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns sodium cyclamate used as asweetening agent in food industry
Standard MFN: 669
Standard No: 1
المضافات الغذائية - الأسبارتيم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 670
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - الأسبارتيم
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/11/2000
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: Arabic
Abstract: تختص بالاسبارتم المستعمل كعامل تحلية في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Aspartame
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns aspartame used as a sweetening agent in food industry
Standard MFN: 670
Standard No: 1
المضافات الغذائية - نترات البوتاسيوم
Technical Code: 99
Price: 20
Related Record:
JS No: 671
JS Date: 01/01/2000
Title: المضافات الغذائية - نترات البوتاسيوم
Approval Date: 16/10/2000
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 19/09/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص بنترات البوتاسيوم المستعمل كحافظ مضاد للجراثيم و مثبت للون في الصناعة الغذائية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Potassium nitrate
Notes (ENG): /
Abstract (ENG): Concerns potassium nitrate used as an antimicrobialpreservative and a colour fixative in food industry
Standard MFN: 671
Standard No: 1
الاضافات الغذائية - بطاقة البيان
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 672
JS Date: 01/01/1989
Title: الاضافات الغذائية - بطاقة البيان
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 9
Language: Unknown
Abstract: تختص ببطاقة بيان الاضافات الغذائية التي تباع بالتجزئة او بغير التجزئة لمصنعي الاغذية و المزودين لاستعمالها في اعمالهم
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Labelling
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Applies to the labelling offood additives sold as such whether by retail or other than by retailincluding sales to caterers and food manufacturers for the purpose oftheir businesses
Standard MFN: 672
Standard No: 1
الاضافات الغذائية - حمض الفوسفوريك للاستخدام الغذائي
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 824
JS Date: 01/01/1992
Title: الاضافات الغذائية - حمض الفوسفوريك للاستخدام الغذائي
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Unknown
Abstract: تختص بالاشتراطات الواجب توافرها بحمض الفسفوريك المستخدم في الصناعات الغذائية
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Phosphoric acid (foodgrade)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns food grade phosphoric acid used as a food additive in foodindustry
Standard MFN: 824
Standard No: 1
الاضافات الغذائية - قوائم الاضافات الغذائية
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 94
JS Date: 01/01/1980
Title: الاضافات الغذائية - قوائم الاضافات الغذائية
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 27
Language: Unknown
Abstract: تشمل قوائم الاضافات الغذائية التي قيمت من حيث امان استخدامها في الغذاء
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Food additives - Lists of foodadditives
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Contains lists of food additives which are classified according totheir safety in food
Standard MFN: 94
Standard No: 1