Standards

Standards

MFN: 1437
اللحوم ومنتجاتها - الدواجن - بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد

Technical Code:

Price: 20

Related Record:

JS No: 1334

JS Date: 01/01/2000

Title: اللحوم ومنتجاتها - الدواجن - بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد

Approval Date: 19/09/2000

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/09/2002

Publication Date: 16/10/2000

Effect Date: 16/01/2001

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: Unknown

Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها بمادة البيرغر غير المطبوخ المحضر من لحم الدجاج والدجاج الرومي المبرد والمجمد باشكالها المختلفة كما توضح الاشتراطات القياسية والصحية وعملية النقل والتخزين ومدد الصلاحية والتعبئة والتغليف وبطاقة البيان

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Meat and meat products - Poultry -Chilled and/or frozen chicken and/or burger

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concrens chicken burger

Standard MFN: 1437

Standard No: 1

MFN: 1960
اللحوم ومنتجاتها - الدواجن :بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 1334

JS Date: 01/06/2002

Title: اللحوم ومنتجاتها - الدواجن :بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد

Approval Date: 24/04/2002

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/06/2010

Publication Date: 16/06/2002

Effect Date: 16/09/2002

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصة بمادة البيرغر المطبوخ والمحضر من لحم الدجاج او الديك الرومي المبرد او المجمد وتتناول بعض التعاريف والاشتراطات القياسية والصحية لهذه المادة وبعض المواد لمضافة المسموح بها لهذا المنتج

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Meat and meat products - Poultry chilled and/or frozen chicken and/or turkey burger

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concerns chilled and frozen chicken and turkey burger

Standard MFN: 1960

Standard No: 1

MFN: 204
الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 204

JS Date: 01/01/1997

Title: الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد

Approval Date: 26/12/2001

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/06/2014

Publication Date: 30/01/2002

Effect Date: 26/12/2001

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 10

Language: English

Abstract: تشمل ذبائح الدجاج الطازج المبرد المجمد واجزاؤه

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Chicken and chicken products - Fresh,chilled and frozen broiler chicken

Notes (ENG): converted to technical regulation

Abstract (ENG): Concerns fresh, chilled and frozenbroiler chicken

Standard MFN: 204

Standard No: 1

MFN: 2982
الدواجن والبيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 574

JS Date: 01/08/2007

Title: الدواجن والبيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)

Approval Date: 17/12/2007

Last Status: ل غ

Last Status Date: 02/02/2015

Publication Date: 31/01/2008

Effect Date: 31/03/2008

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة) المعد للاستهلاك البشري ولا تشمل البيض المسلوق والبيض المعد للتصنيع والبيض المحضن.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Poultry and eggs-Fresh chicken eggs

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard specifies requirements to be met in fresh chicken eggs (eggs round) prepared for human consumption and it does not include boiled egg and that prepared for the manufacture and incubated eggs

Standard MFN: 2982

Standard No: 1

MFN: 353
المشروبات والعصائر - نكتار المشمش ونكتار الدراق ونكتار الاجاص المحفوظة فقط بالوسائل الطبيعية

Technical Code:

Price: 20

Related Record:

JS No: 353

JS Date: 01/01/1983

Title: المشروبات والعصائر - نكتار المشمش ونكتار الدراق ونكتار الاجاص المحفوظة فقط بالوسائل الطبيعية

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: N/A

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 7

Language: Unknown

Abstract: تختص بنكتار المشمش و نكتار الدراق و نكتار الاجاص ولا تشمل خليط هذه الفواكه

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Drinks and juices - Apricot nectar,peach nectar and pear nectar preserved exclusively by physical means

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concernsapricot, peach and pear nectars preserved exclusively by physicalmeans

Standard MFN: 353

Standard No: 1

MFN: 473
البيض ومنتجاته - مسحوق البيض (البيض المجفف)

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 473

JS Date: 01/01/1995

Title: البيض ومنتجاته - مسحوق البيض (البيض المجفف)

Approval Date: 26/12/2001

Last Status: م ق ا

Last Status Date: N/A

Publication Date: 30/01/2002

Effect Date: 26/12/2001

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص بمسحوق بيض الطيور الداجنة, و يستثنى منه البيض المحضن وعناقيد الصفار

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Egg products - Dried eggs

Notes (ENG): converted to technical regulation

Abstract (ENG): Concerns chicken-egg powder

Standard MFN: 473

Standard No: 1

MFN: 5232
الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 204

JS Date: 01/01/2014

Title: الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد

Approval Date: 05/02/2014

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/06/2014

Publication Date: 16/03/2014

Effect Date: 16/06/2014

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 10

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في ذبائح الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد وأجزاؤها والدجاج المسحب ولا تشمل الدجاج المتبل أو المبهر أو المفروم.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Chicken and chicken products - Fresh chilled and frozen broiler chicken

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in fresh chilled and frozen broiler chicken,and Boneless chicken, Does not include marinated chicken or minced.

Standard MFN: 4414

Standard No: 1

MFN: 5553
الدواجن ومنتجاتها - بيض الدجاج (بيض المائدة)

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 574

JS Date: 01/12/2014

Title: الدواجن ومنتجاتها - بيض الدجاج (بيض المائدة)

Approval Date: 29/09/2014

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 02/02/2015

Publication Date: 02/11/2014

Effect Date: 02/02/2015

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 11

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في بيض المائدة (بيض الدجاج الطازج وبيض الدجاج المبرد وبيض الدجاج المحفوظ المعد للاستهلاك البشري) ولا تشمل بيض الدجاج المعد للتصنيع والبيض المسلوق والبيض المحضن.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Poultry and its products - Chicken eggs (table eggs)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian standard specifies the requirements for table eggs (fresh, refrigerated and preserved chicken eggs that are fit for human consumption and meet the criteria for table chicken eggs). This Jordanian standard does not cover chicken eggs prepared to be used in processing, also this Jordanian standard does not cover hardboiled eggs nor incubated chicken eggs.

Standard MFN: 4735

Standard No: 1

MFN: 574
الدجاج ومنتجاته - البيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)

Technical Code: 10

Price: 20

Related Record:

JS No: 574

JS Date: 01/01/1988

Title: الدجاج ومنتجاته - البيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 31/03/2008

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 5

Language: English

Abstract: تختص ببيض الدجاج الطازج المعد للاستهلاك البشري

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Chicken and chicken products - Eggs -Fresh chicken table eggs

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard specifies the specification required in fresh chicken egges table egges intended for human consuphion and does not include boiled egg and intended for processing

Standard MFN: 574

Standard No: 1

MFN: 5980
مواد التعبئة والتغليف - أقفاص الدواجن - الاشتراطات الفنية

Technical Code: 27

Price: 20

Related Record:

JS No: 2286

JS Date: 01/09/2021

Title: مواد التعبئة والتغليف - أقفاص الدواجن - الاشتراطات الفنية

Approval Date: 30/06/2021

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 01/12/2021

Publication Date: 01/09/2021

Effect Date: 01/12/2021

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 2

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بتحديد الاشتراطات الفنية لأقفاص الدواجن اللاحمة المعدّة للذبح عند عمر التسويق والتي يتم نقلها بواسطة وسائل نقل مخصصة لتقليل النفوق في الطيور الناتج عن الإجهاد الحراري أو عن الكسور في الأرجل أو الأجنحة أو عن الكدمات وذلك لتعذّر نقل الطيور بصورة فردية.

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Packaging - Poultry cages - Techninal requierments

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies the technical requirements of cages specified for poultry ready for slaughter at the age of marketing in which these cages transported by special means of transportation to lower the death rate of birds as a result of heat stress, or damage in legs, wings and trauma due to the difficulty of transporting birds separately

Standard MFN: 5000

Standard No: 1