Cheese Standards
الاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة - تحديد محتوى الدهن - الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1336
JS Date: 01/01/1999
Title: الاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة - تحديد محتوى الدهن - الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: Arabic
Abstract: تحدد هذه المواصفة محتوى الدهن للاجبان المصنعة من الحليب
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Cheese and processed cheese products -Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies the reference method for the determination of the fatcontent of all types of cheese and processed cheese products havinglactose contents below 5 (m/m) of the non-fat solids
Standard MFN: 1468
Standard No: 1
الأجبان المصنعة ومنتجات الأجبان المصنعة - حساب المحتوى المضاف من عوامل سترات الأستحلاب والمحمضات/عوامل ضبط الرقم الهيدروجيني, المقدرة كحمض الستريك
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1369
JS Date: 01/01/1999
Title: الأجبان المصنعة ومنتجات الأجبان المصنعة - حساب المحتوى المضاف من عوامل سترات الأستحلاب والمحمضات/عوامل ضبط الرقم الهيدروجيني, المقدرة كحمض الستريك
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بطريقة حساب المحتوى المضاف من عوامل سترات الاستحلاب والمحمضات وعوامل ضبط الرقم الهيدروجيني المقدرة كحمض الستريك للاجبان المصنعة ومنتجات الاجبان المصنعة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a method for the calculation of the approximate contentof added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controllingagents, expressed as as citric acid, in processed cheese andprocessed cheese products.
Standard MFN: 1494
Standard No: 1
الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك - (الطريقة الأنزيمية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1339
JS Date: 01/01/1999
Title: الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك - (الطريقة الأنزيمية)
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/08/2018
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 13
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد محتوى حمض الستريك للاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة بالطريقة الانزيمية
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Cheese and processed cheese products -Determination of citric acid content - Enzymatic method
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies an enzymatic method for the determination of the citricacid content of cheese and processed cheese products
Standard MFN: 1498
Standard No: 1
الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1340
JS Date: 01/01/1999
Title: الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/08/2018
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد محتوى الدهن بطريقة فان جوليك لمادة الاجبان
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Cheese - Determination of fat content -Van Gulik method
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Describes the Van Gulik method for thedetermination of the fat content of cheese
Standard MFN: 1499
Standard No: 1
الاجبان والاجبان المصنعة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1341
JS Date: 01/01/1999
Title: الاجبان والاجبان المصنعة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص بتحديد محتوى المواد الصلبة الكلية بالطريقة المرجعية للاجبان
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Cheese and processed cheese -Determination of total solids content - (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies the reference method for the determination of the totalsolids content of cheese and processed cheese
Standard MFN: 1500
Standard No: 1
الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى الكلوريد - طريقة المعايرة باستخدام قياس فرق الجهد
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1342
JS Date: 01/01/1999
Title: الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى الكلوريد - طريقة المعايرة باستخدام قياس فرق الجهد
Approval Date: N/A
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد محتوىالكلوريد بطريقة المعايرة باستخدام قياس فرق الجهد لمادة الاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Cheese and processed cheese products -Determination of chloride content - Potentiometric titration method
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies a potentiometric titration method for the determination ofthe chloride content of cheese and processed cheese products
Standard MFN: 1501
Standard No: 1
الحليب ومنتجاته - الاجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 185
JS Date: 01/01/1997
Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن
Approval Date: 26/02/2001
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/01/2008
Publication Date: 30/01/2002
Effect Date: 26/12/2001
Withdrawal Date: 01/01/2008
Expiration Date: N/A
Page No: 8
Language: English
Abstract: تختص بالاجبان المطبوخة و الاجبان المطبوخة القابلة للدهن بأنواعها
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese -Processed cheese and spreadable processed cheese
Notes (ENG): convert to technical regulation
Abstract (ENG): Concerns processed cheeseand spreadable processed cheese
Standard MFN: 185
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الطرية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 246
JS Date: 01/02/2003
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الطرية
Approval Date: 12/10/2003
Last Status: ل غ
Last Status Date: 15/09/2006
Publication Date: 01/12/2003
Effect Date: 01/03/2004
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 12
Language: English
Abstract: تختص المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في الاجبان الطرية ولا تشمل الاجبان المطبوخة بانواعها
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Soft cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies requirements for soft cheese
Standard MFN: 2072
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 393
JS Date: 01/02/2003
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة
Approval Date: 12/10/2003
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/05/2012
Publication Date: 01/12/2003
Effect Date: 01/03/2004
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توافرها في الاجبان المنضجة الجافة جدا والجافة ونصف الجافة ولا تشمل الانواع الاخرى
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Extra hard. hard and semi hard cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifiesconditions that should exist in extra hard, hard and semi hard cheese
Standard MFN: 2077
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان البيضاء المغلية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 796
JS Date: 01/03/2003
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان البيضاء المغلية
Approval Date: 12/10/2003
Last Status: ل غ
Last Status Date: 17/11/2014
Publication Date: 01/12/2003
Effect Date: 01/03/2004
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في الاجبان البيضاء التي يمكن حفظها في محلول ملحي
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Boiled white cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Specifies requirements for boiled white cheese which can be preserved in salt solution
Standard MFN: 2088
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان الطرية مع الزيوت و/او الدهون النباتية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1605
JS Date: 01/12/2004
Title: الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان الطرية مع الزيوت و/او الدهون النباتية
Approval Date: 26/07/2004
Last Status: ل غ
Last Status Date: 02/06/2016
Publication Date: 16/09/2004
Effect Date: 16/12/2004
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 12
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في مزيج الاجبان الطريه مع الزيوت و/او الدهون النباتية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Mixed soft cheese with vegetable oils and/or fats
Notes (ENG):
Abstract (ENG): this standards determines specification that should exist in mixed soft cheese with vegetables oils
Standard MFN: 2150
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان المطبوخة والاجبان المطبوخة القابلة للدهن مع الزيوت و/او الدهون النباتية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1520
JS Date: 01/12/2004
Title: الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان المطبوخة والاجبان المطبوخة القابلة للدهن مع الزيوت و/او الدهون النباتية
Approval Date: 26/07/2004
Last Status: ل غ
Last Status Date: 02/06/2016
Publication Date: 16/09/2004
Effect Date: 16/12/2004
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: English
Abstract: تختص بالاشتراطات الواجب توفرها في مزيج الاجبان المطبوخة والاجبان المطبوخة القابلة للدهن مع الزيوت و/او الدهون النباتية
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk product-Mixed processed cheese and spreadable processed cheese with vegatable oils and / or fats
Notes (ENG):
Abstract (ENG): this standered determines specifications that should exist in mixed processed cheese and spreadable processed cheese vwith vegetable oils and/ or fats
Standard MFN: 2153
Standard No: 1
الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان الطرية
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 246
JS Date: 01/01/1982
Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان الطرية
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/03/2004
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Unknown
Abstract: تختص بالاجبان الطرية ولا تشمل الاجبان المطبوخة بانواعها
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese - Soft cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concernssoft cheese
Standard MFN: 246
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 246
JS Date: 01/02/2006
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية
Approval Date: 22/05/2006
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/02/2018
Publication Date: 15/06/2006
Effect Date: 15/09/2006
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 12
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الأجبان الطرية ولا تشمل الأجبان المطبوخة بأنواعها والأجبان البيضاء المغلية والأجبان الجافة ونصف الجافة والأجبان المخصصة للحلويات.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Soft cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Standard specifies the conditions that must be available in Soft cheese, not contain the types of cook cheese, the mongolism white cheese, waterless cheese, half waterless cheese and the cheese just sweet.
Standard MFN: 2513
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 185
JS Date: 01/03/2007
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن
Approval Date: 19/08/2007
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/03/2010
Publication Date: 01/10/2007
Effect Date: 01/01/2008
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 9
Language: English
Abstract: تختص باصناف وانواع الجبن المطبوخ والاشتراطات العامة والصحية والمضافات الغذائية وبطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Processed cheese and spreadable processed cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies definitions, specifications, additives and labelling for cheese and spreadable processed cheese
Standard MFN: 2662
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 185
JS Date: 01/07/2009
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن
Approval Date: 18/11/2009
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/12/2022
Publication Date: 16/12/2009
Effect Date: 16/03/2010
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات القياسية الخاصة بالأجبان المطبوخة والاشتراطات الصحية واشتراطات بطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Processed cheese and spreadable processed cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies definitions, specifications, additives and labelling for cheese and spreadable processed cheese
Standard MFN: 3646
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - منتجات دهن الحليب والزبدة - تحديد حموضة الدهن (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1338
JS Date: 01/06/2010
Title: الحليب ومنتجات الحليب - منتجات دهن الحليب والزبدة - تحديد حموضة الدهن (الطريقة المرجعية)
Approval Date: 02/08/2010
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/12/2010
Publication Date: 16/09/2010
Effect Date: 16/12/2010
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بطريقة فحص الحليب ومنتجات الحليب - منتجات دهن الحليب والزبدة - تحديد حموضة الدهن (الطريقة المرجعية)
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk product - Milk fat products and butter - Determination of fat Acidity (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a method for the determination of the acidity of the fat contained in milkfat products and in butter.
Standard MFN: 3881
Standard No: 1
الحليب ومنتجاته - الاجبان الجافة ونصف الجافة
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 393
JS Date: 01/01/1995
Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان الجافة ونصف الجافة
Approval Date: 26/12/2001
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/03/2004
Publication Date: 30/01/2002
Effect Date: 26/12/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص بالاجبان المنتجة الجافة و نصف الجافة ولا تشمل انواع الجبنة الاخرى
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese - Hardand semi hard cheese
Notes (ENG): convert to technical regulation
Abstract (ENG): Concerns hard and semi hard cheese
Standard MFN: 393
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 393
JS Date: 01/03/2012
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة
Approval Date: 19/01/2012
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/05/2012
Publication Date: 16/02/2012
Effect Date: 16/05/2012
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في جميع أنواع الأجبان المعدة للإستهلاك المباشر أو للتصنيع ولا تشمل هذه المواصفة القياسية الأردنية الأجبان التي يوجد لها مواصفات قياسية أردنية خاصة بها.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Extra hard, hard, and semi hard cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in hard and semi hard cheese.
Standard MFN: 4072
Standard No: 1
الحليب ومنتجاته - الاجبان - طرق اخذ عينات الاجبان
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 422
JS Date: 01/01/1985
Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان - طرق اخذ عينات الاجبان
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/07/2005
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص بطرق اخذ عينات الاجبان بانواعها المعدة للتحليل المخبري (فحوص حسية و فيزيائية و كيميائية و ميكروبيولوجية)
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese -Methods of sampling for cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns sampling methods for cheese in order to betested
Standard MFN: 422
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الجبنة القشدية (الجبنة الكريمية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 2033
JS Date: 01/07/2012
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الجبنة القشدية (الجبنة الكريمية)
Approval Date: 20/12/2012
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 30/04/2013
Publication Date: 31/01/2013
Effect Date: 30/04/2013
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 4
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الجبنة القشدية المعدة للاستهلاك المباشر أو للتصنيع بما يتوافق مع الوصف في البند 3-1 من هذه المواصفة القياسية الأردنية.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cream cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Standard applies to Cream Cheese intended for direct consumption or for further processing in conformity with the description in Section 2 of this Standard. In some countries, the term “cream cheese” is used to designate cheeses, such as high fat ripened hard cheese, that do not conform to the description in Section 2. This Standard does not apply to such cheeses.
Standard MFN: 4255
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - منتجات الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى الدهن الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1336
JS Date: 01/08/2016
Title: الحليب ومنتجات الحليب - منتجات الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى الدهن الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)
Approval Date: 05/05/2016
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: 16/06/2016
Effect Date: 16/09/2016
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 22
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد طريقة فحص لتحديد محتوى الدهن في الأجبان والأجبان المطبوخة
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a test method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products.
Standard MFN: 4791
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1341
JS Date: 01/07/2016
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)
Approval Date: 05/05/2016
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/09/2016
Publication Date: 16/06/2016
Effect Date: 16/09/2016
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Arabic
Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد طريقة فحص لتحديد محتوى المواد الصلبة الكلية في الأجبان والأجبان المطبوخة.
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese and Processed Cheese - Determination of the total solids content (Reference method)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a test method for the determination of the total solids content of cheese and processed cheese.
Standard MFN: 4798
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 246
JS Date: 01/11/2017
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية
Approval Date: 25/09/2017
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 01/02/2018
Publication Date: 01/11/2017
Effect Date: 01/02/2018
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الأجبان الطريّة ولا تشمل الأجبان المطبوخة بأنواعها والأجبان البيضاء المغلية والأجبان الجافة ونصف الجافة
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Soft cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies the specification needed to be in soft cheese and does not include processed cheeses and boiled cheeses and hard and semi hard cheese.
Standard MFN: 4838
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك الطريقة الإنزيمية
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1339
JS Date: 01/06/2018
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك الطريقة الإنزيمية
Approval Date: 08/04/2018
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/08/2018
Publication Date: 16/05/2018
Effect Date: 16/08/2018
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 12
Language: Arabic
Abstract: تحدد هذه المواصفة القياسية الأردنية طريقة فحص لتحديد محتوى حمض الستريك في الأجبان والأجبان المصنّعة.
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese and processed cheese products - Determination of citric acid content- Enzymatic method
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard specifies an enzymatic method for the determination of the citric acid content of cheese and processed cheese products.
Standard MFN: 4883
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 1340
JS Date: 01/06/2018
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك
Approval Date: 08/04/2018
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/08/2018
Publication Date: 16/05/2018
Effect Date: 16/08/2018
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Arabic
Abstract: تحدد هذه المواصفة القياسية الأردنية طريقة فحص لتحديد محتوى الدهن في الأجبان.
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard gives specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese.
Standard MFN: 4884
Standard No: 1
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن
Technical Code: 11
Price: 20
Related Record:
JS No: 185
JS Date: 01/09/2022
Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن
Approval Date: 21/07/2022
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 01/12/2022
Publication Date: 01/09/2022
Effect Date: 01/12/2022
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الأجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن بأنواعه
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Processed cheese and spreadable processed cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard is concerned with the requirements to be met in cooked cheeses and cooked cheeses that are spreadable of all kinds
Standard MFN: 5000
Standard No: 1
الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان البيضاء المغلية
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 796
JS Date: 01/01/1991
Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان البيضاء المغلية
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/03/2004
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 3
Language: Unknown
Abstract: تختص بالاجبان البيضاء المغلية و المحفوظة في محلول ملحي ولا تشمل الاجبان الاخرى
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Milk and milk products - Cheese -Boiled white cheese
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns boiled white cheese preserved in a salty solution
Standard MFN: 796
Standard No: 1