Standards

Standards

MFN: 1468
الاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة - تحديد محتوى الدهن - الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1336

JS Date: 01/01/1999

Title: الاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة - تحديد محتوى الدهن - الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/09/2016

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 8

Language: Arabic

Abstract: تحدد هذه المواصفة محتوى الدهن للاجبان المصنعة من الحليب

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Cheese and processed cheese products -Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies the reference method for the determination of the fatcontent of all types of cheese and processed cheese products havinglactose contents below 5 (m/m) of the non-fat solids

Standard MFN: 1468

Standard No: 1

MFN: 1494
الأجبان المصنعة ومنتجات الأجبان المصنعة - حساب المحتوى المضاف من عوامل سترات الأستحلاب والمحمضات/عوامل ضبط الرقم الهيدروجيني, المقدرة كحمض الستريك

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1369

JS Date: 01/01/1999

Title: الأجبان المصنعة ومنتجات الأجبان المصنعة - حساب المحتوى المضاف من عوامل سترات الأستحلاب والمحمضات/عوامل ضبط الرقم الهيدروجيني, المقدرة كحمض الستريك

Approval Date: N/A

Last Status: م ق ا

Last Status Date: N/A

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 2

Language: Arabic

Abstract: تختص بطريقة حساب المحتوى المضاف من عوامل سترات الاستحلاب والمحمضات وعوامل ضبط الرقم الهيدروجيني المقدرة كحمض الستريك للاجبان المصنعة ومنتجات الاجبان المصنعة

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies a method for the calculation of the approximate contentof added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controllingagents, expressed as as citric acid, in processed cheese andprocessed cheese products.

Standard MFN: 1494

Standard No: 1

MFN: 1498
الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك - (الطريقة الأنزيمية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1339

JS Date: 01/01/1999

Title: الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك - (الطريقة الأنزيمية)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/08/2018

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 13

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد محتوى حمض الستريك للاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة بالطريقة الانزيمية

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Cheese and processed cheese products -Determination of citric acid content - Enzymatic method

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies an enzymatic method for the determination of the citricacid content of cheese and processed cheese products

Standard MFN: 1498

Standard No: 1

MFN: 1499
الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1340

JS Date: 01/01/1999

Title: الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/08/2018

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 4

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد محتوى الدهن بطريقة فان جوليك لمادة الاجبان

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Cheese - Determination of fat content -Van Gulik method

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Describes the Van Gulik method for thedetermination of the fat content of cheese

Standard MFN: 1499

Standard No: 1

MFN: 1500
الاجبان والاجبان المصنعة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1341

JS Date: 01/01/1999

Title: الاجبان والاجبان المصنعة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/09/2016

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 2

Language: Arabic

Abstract: تختص بتحديد محتوى المواد الصلبة الكلية بالطريقة المرجعية للاجبان

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Cheese and processed cheese -Determination of total solids content - (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies the reference method for the determination of the totalsolids content of cheese and processed cheese

Standard MFN: 1500

Standard No: 1

MFN: 1501
الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى الكلوريد - طريقة المعايرة باستخدام قياس فرق الجهد

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1342

JS Date: 01/01/1999

Title: الأجبان ومنتجات الأجبان المصنعة - تحديد محتوى الكلوريد - طريقة المعايرة باستخدام قياس فرق الجهد

Approval Date: N/A

Last Status: م ق ا

Last Status Date: N/A

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 2

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد محتوىالكلوريد بطريقة المعايرة باستخدام قياس فرق الجهد لمادة الاجبان ومنتجات الاجبان المصنعة

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Cheese and processed cheese products -Determination of chloride content - Potentiometric titration method

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies a potentiometric titration method for the determination ofthe chloride content of cheese and processed cheese products

Standard MFN: 1501

Standard No: 1

MFN: 185
الحليب ومنتجاته - الاجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 185

JS Date: 01/01/1997

Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن

Approval Date: 26/02/2001

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/01/2008

Publication Date: 30/01/2002

Effect Date: 26/12/2001

Withdrawal Date: 01/01/2008

Expiration Date: N/A

Page No: 8

Language: English

Abstract: تختص بالاجبان المطبوخة و الاجبان المطبوخة القابلة للدهن بأنواعها

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese -Processed cheese and spreadable processed cheese

Notes (ENG): convert to technical regulation

Abstract (ENG): Concerns processed cheeseand spreadable processed cheese

Standard MFN: 185

Standard No: 1

MFN: 2072
الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الطرية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 246

JS Date: 01/02/2003

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الطرية

Approval Date: 12/10/2003

Last Status: ل غ

Last Status Date: 15/09/2006

Publication Date: 01/12/2003

Effect Date: 01/03/2004

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 12

Language: English

Abstract: تختص المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في الاجبان الطرية ولا تشمل الاجبان المطبوخة بانواعها

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Soft cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies requirements for soft cheese

Standard MFN: 2072

Standard No: 1

MFN: 2077
الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 393

JS Date: 01/02/2003

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة

Approval Date: 12/10/2003

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/05/2012

Publication Date: 01/12/2003

Effect Date: 01/03/2004

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 7

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توافرها في الاجبان المنضجة الجافة جدا والجافة ونصف الجافة ولا تشمل الانواع الاخرى

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Extra hard. hard and semi hard cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifiesconditions that should exist in extra hard, hard and semi hard cheese

Standard MFN: 2077

Standard No: 1

MFN: 2088
الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان البيضاء المغلية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 796

JS Date: 01/03/2003

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الاجبان البيضاء المغلية

Approval Date: 12/10/2003

Last Status: ل غ

Last Status Date: 17/11/2014

Publication Date: 01/12/2003

Effect Date: 01/03/2004

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 3

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في الاجبان البيضاء التي يمكن حفظها في محلول ملحي

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Boiled white cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies requirements for boiled white cheese which can be preserved in salt solution

Standard MFN: 2088

Standard No: 1

MFN: 2150
الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان الطرية مع الزيوت و/او الدهون النباتية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1605

JS Date: 01/12/2004

Title: الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان الطرية مع الزيوت و/او الدهون النباتية

Approval Date: 26/07/2004

Last Status: ل غ

Last Status Date: 02/06/2016

Publication Date: 16/09/2004

Effect Date: 16/12/2004

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 12

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في مزيج الاجبان الطريه مع الزيوت و/او الدهون النباتية

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Mixed soft cheese with vegetable oils and/or fats

Notes (ENG):

Abstract (ENG): this standards determines specification that should exist in mixed soft cheese with vegetables oils

Standard MFN: 2150

Standard No: 1

MFN: 2153
الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان المطبوخة والاجبان المطبوخة القابلة للدهن مع الزيوت و/او الدهون النباتية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1520

JS Date: 01/12/2004

Title: الحليب ومنتجات الحليب - مزيج الاجبان المطبوخة والاجبان المطبوخة القابلة للدهن مع الزيوت و/او الدهون النباتية

Approval Date: 26/07/2004

Last Status: ل غ

Last Status Date: 02/06/2016

Publication Date: 16/09/2004

Effect Date: 16/12/2004

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 7

Language: English

Abstract: تختص بالاشتراطات الواجب توفرها في مزيج الاجبان المطبوخة والاجبان المطبوخة القابلة للدهن مع الزيوت و/او الدهون النباتية

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk product-Mixed processed cheese and spreadable processed cheese with vegatable oils and / or fats

Notes (ENG):

Abstract (ENG): this standered determines specifications that should exist in mixed processed cheese and spreadable processed cheese vwith vegetable oils and/ or fats

Standard MFN: 2153

Standard No: 1

MFN: 246
الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان الطرية

Technical Code:

Price: 20

Related Record:

JS No: 246

JS Date: 01/01/1982

Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان الطرية

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/03/2004

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 7

Language: Unknown

Abstract: تختص بالاجبان الطرية ولا تشمل الاجبان المطبوخة بانواعها

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese - Soft cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concernssoft cheese

Standard MFN: 246

Standard No: 1

MFN: 2513
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 246

JS Date: 01/02/2006

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية

Approval Date: 22/05/2006

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/02/2018

Publication Date: 15/06/2006

Effect Date: 15/09/2006

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 12

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الأجبان الطرية ولا تشمل الأجبان المطبوخة بأنواعها والأجبان البيضاء المغلية والأجبان الجافة ونصف الجافة والأجبان المخصصة للحلويات.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Soft cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Standard specifies the conditions that must be available in Soft cheese, not contain the types of cook cheese, the mongolism white cheese, waterless cheese, half waterless cheese and the cheese just sweet.

Standard MFN: 2513

Standard No: 1

MFN: 2662
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 185

JS Date: 01/03/2007

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن

Approval Date: 19/08/2007

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/03/2010

Publication Date: 01/10/2007

Effect Date: 01/01/2008

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 9

Language: English

Abstract: تختص باصناف وانواع الجبن المطبوخ والاشتراطات العامة والصحية والمضافات الغذائية وبطاقة البيان

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Processed cheese and spreadable processed cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard specifies definitions, specifications, additives and labelling for cheese and spreadable processed cheese

Standard MFN: 2662

Standard No: 1

MFN: 3646
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 185

JS Date: 01/07/2009

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان القابلة للدهن

Approval Date: 18/11/2009

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/12/2022

Publication Date: 16/12/2009

Effect Date: 16/03/2010

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات القياسية الخاصة بالأجبان المطبوخة والاشتراطات الصحية واشتراطات بطاقة البيان

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Processed cheese and spreadable processed cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard specifies definitions, specifications, additives and labelling for cheese and spreadable processed cheese

Standard MFN: 3646

Standard No: 1

MFN: 3881
الحليب ومنتجات الحليب - منتجات دهن الحليب والزبدة - تحديد حموضة الدهن (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1338

JS Date: 01/06/2010

Title: الحليب ومنتجات الحليب - منتجات دهن الحليب والزبدة - تحديد حموضة الدهن (الطريقة المرجعية)

Approval Date: 02/08/2010

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/12/2010

Publication Date: 16/09/2010

Effect Date: 16/12/2010

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 5

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بطريقة فحص الحليب ومنتجات الحليب - منتجات دهن الحليب والزبدة - تحديد حموضة الدهن (الطريقة المرجعية)

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk product - Milk fat products and butter - Determination of fat Acidity (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a method for the determination of the acidity of the fat contained in milkfat products and in butter.

Standard MFN: 3881

Standard No: 1

MFN: 393
الحليب ومنتجاته - الاجبان الجافة ونصف الجافة

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 393

JS Date: 01/01/1995

Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان الجافة ونصف الجافة

Approval Date: 26/12/2001

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/03/2004

Publication Date: 30/01/2002

Effect Date: 26/12/2001

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 5

Language: English

Abstract: تختص بالاجبان المنتجة الجافة و نصف الجافة ولا تشمل انواع الجبنة الاخرى

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese - Hardand semi hard cheese

Notes (ENG): convert to technical regulation

Abstract (ENG): Concerns hard and semi hard cheese

Standard MFN: 393

Standard No: 1

MFN: 4072
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 393

JS Date: 01/03/2012

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الجافة جدا والجافة ونصف الجافة

Approval Date: 19/01/2012

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/05/2012

Publication Date: 16/02/2012

Effect Date: 16/05/2012

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في جميع أنواع الأجبان المعدة للإستهلاك المباشر أو للتصنيع ولا تشمل هذه المواصفة القياسية الأردنية الأجبان التي يوجد لها مواصفات قياسية أردنية خاصة بها.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Extra hard, hard, and semi hard cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in hard and semi hard cheese.

Standard MFN: 4072

Standard No: 1

MFN: 422
الحليب ومنتجاته - الاجبان - طرق اخذ عينات الاجبان

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 422

JS Date: 01/01/1985

Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان - طرق اخذ عينات الاجبان

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/07/2005

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 5

Language: English

Abstract: تختص بطرق اخذ عينات الاجبان بانواعها المعدة للتحليل المخبري (فحوص حسية و فيزيائية و كيميائية و ميكروبيولوجية)

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese -Methods of sampling for cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concerns sampling methods for cheese in order to betested

Standard MFN: 422

Standard No: 1

MFN: 5073
الحليب ومنتجات الحليب - الجبنة القشدية (الجبنة الكريمية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 2033

JS Date: 01/07/2012

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الجبنة القشدية (الجبنة الكريمية)

Approval Date: 20/12/2012

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 30/04/2013

Publication Date: 31/01/2013

Effect Date: 30/04/2013

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 4

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الجبنة القشدية المعدة للاستهلاك المباشر أو للتصنيع بما يتوافق مع الوصف في البند 3-1 من هذه المواصفة القياسية الأردنية.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cream cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Standard applies to Cream Cheese intended for direct consumption or for further processing in conformity with the description in Section 2 of this Standard. In some countries, the term “cream cheese” is used to designate cheeses, such as high fat ripened hard cheese, that do not conform to the description in Section 2. This Standard does not apply to such cheeses.

Standard MFN: 4255

Standard No: 1

MFN: 5609
الحليب ومنتجات الحليب - منتجات الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى الدهن الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1336

JS Date: 01/08/2016

Title: الحليب ومنتجات الحليب - منتجات الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى الدهن الطريقة النوعية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: 05/05/2016

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/09/2016

Publication Date: 16/06/2016

Effect Date: 16/09/2016

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 22

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد طريقة فحص لتحديد محتوى الدهن في الأجبان والأجبان المطبوخة

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a test method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products.

Standard MFN: 4791

Standard No: 1

MFN: 5616
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1341

JS Date: 01/07/2016

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المطبوخة - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: 05/05/2016

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/09/2016

Publication Date: 16/06/2016

Effect Date: 16/09/2016

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 7

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة بتحديد طريقة فحص لتحديد محتوى المواد الصلبة الكلية في الأجبان والأجبان المطبوخة.

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese and Processed Cheese - Determination of the total solids content (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a test method for the determination of the total solids content of cheese and processed cheese.

Standard MFN: 4798

Standard No: 1

MFN: 5656
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 246

JS Date: 01/11/2017

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان الطرية

Approval Date: 25/09/2017

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 01/02/2018

Publication Date: 01/11/2017

Effect Date: 01/02/2018

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الأجبان الطريّة ولا تشمل الأجبان المطبوخة بأنواعها والأجبان البيضاء المغلية والأجبان الجافة ونصف الجافة

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Soft cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This standard specifies the specification needed to be in soft cheese and does not include processed cheeses and boiled cheeses and hard and semi hard cheese.

Standard MFN: 4838

Standard No: 1

MFN: 5701
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك الطريقة الإنزيمية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1339

JS Date: 01/06/2018

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان والأجبان المصنعة - تحديد محتوى حمض الستريك الطريقة الإنزيمية

Approval Date: 08/04/2018

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/08/2018

Publication Date: 16/05/2018

Effect Date: 16/08/2018

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 12

Language: Arabic

Abstract: تحدد هذه المواصفة القياسية الأردنية طريقة فحص لتحديد محتوى حمض الستريك في الأجبان والأجبان المصنّعة.

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese and processed cheese products - Determination of citric acid content- Enzymatic method

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian standard specifies an enzymatic method for the determination of the citric acid content of cheese and processed cheese products.

Standard MFN: 4883

Standard No: 1

MFN: 5702
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1340

JS Date: 01/06/2018

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان - تحديد محتوى الدهن - طريقة فان جوليك

Approval Date: 08/04/2018

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/08/2018

Publication Date: 16/05/2018

Effect Date: 16/08/2018

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 7

Language: Arabic

Abstract: تحدد هذه المواصفة القياسية الأردنية طريقة فحص لتحديد محتوى الدهن في الأجبان.

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian standard gives specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese.

Standard MFN: 4884

Standard No: 1

MFN: 6185
الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 185

JS Date: 01/09/2022

Title: الحليب ومنتجات الحليب - الأجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن

Approval Date: 21/07/2022

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 01/12/2022

Publication Date: 01/09/2022

Effect Date: 01/12/2022

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في الأجبان المطبوخة والأجبان المطبوخة القابلة للدهن بأنواعه

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Processed cheese and spreadable processed cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian standard is concerned with the requirements to be met in cooked cheeses and cooked cheeses that are spreadable of all kinds

Standard MFN: 5000

Standard No: 1

MFN: 796
الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان البيضاء المغلية

Technical Code:

Price: 20

Related Record:

JS No: 796

JS Date: 01/01/1991

Title: الحليب ومنتجاته - الاجبان - الاجبان البيضاء المغلية

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/03/2004

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 3

Language: Unknown

Abstract: تختص بالاجبان البيضاء المغلية و المحفوظة في محلول ملحي ولا تشمل الاجبان الاخرى

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Cheese -Boiled white cheese

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concerns boiled white cheese preserved in a salty solution

Standard MFN: 796

Standard No: 1