Poultry and eggs Standards
اللحوم ومنتجاتها - الدواجن - بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 1334
JS Date: 01/01/2000
Title: اللحوم ومنتجاتها - الدواجن - بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد
Approval Date: 19/09/2000
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/09/2002
Publication Date: 16/10/2000
Effect Date: 16/01/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: Unknown
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها بمادة البيرغر غير المطبوخ المحضر من لحم الدجاج والدجاج الرومي المبرد والمجمد باشكالها المختلفة كما توضح الاشتراطات القياسية والصحية وعملية النقل والتخزين ومدد الصلاحية والتعبئة والتغليف وبطاقة البيان
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Poultry -Chilled and/or frozen chicken and/or burger
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concrens chicken burger
Standard MFN: 1437
Standard No: 1
اللحوم ومنتجاتها - الدواجن :بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 1334
JS Date: 01/06/2002
Title: اللحوم ومنتجاتها - الدواجن :بيرغر الدجاج و/او الديك الرومي المبرد و/او المجمد
Approval Date: 24/04/2002
Last Status: ل غ
Last Status Date: 01/06/2010
Publication Date: 16/06/2002
Effect Date: 16/09/2002
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصة بمادة البيرغر المطبوخ والمحضر من لحم الدجاج او الديك الرومي المبرد او المجمد وتتناول بعض التعاريف والاشتراطات القياسية والصحية لهذه المادة وبعض المواد لمضافة المسموح بها لهذا المنتج
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Meat and meat products - Poultry chilled and/or frozen chicken and/or turkey burger
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concerns chilled and frozen chicken and turkey burger
Standard MFN: 1960
Standard No: 1
الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 204
JS Date: 01/01/1997
Title: الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد
Approval Date: 26/12/2001
Last Status: ل غ
Last Status Date: 16/06/2014
Publication Date: 30/01/2002
Effect Date: 26/12/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 10
Language: English
Abstract: تشمل ذبائح الدجاج الطازج المبرد المجمد واجزاؤه
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Chicken and chicken products - Fresh,chilled and frozen broiler chicken
Notes (ENG): converted to technical regulation
Abstract (ENG): Concerns fresh, chilled and frozenbroiler chicken
Standard MFN: 204
Standard No: 1
الدواجن والبيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 574
JS Date: 01/08/2007
Title: الدواجن والبيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)
Approval Date: 17/12/2007
Last Status: ل غ
Last Status Date: 02/02/2015
Publication Date: 31/01/2008
Effect Date: 31/03/2008
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة بالاشتراطات الواجب توفرها في بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة) المعد للاستهلاك البشري ولا تشمل البيض المسلوق والبيض المعد للتصنيع والبيض المحضن.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Poultry and eggs-Fresh chicken eggs
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies requirements to be met in fresh chicken eggs (eggs round) prepared for human consumption and it does not include boiled egg and that prepared for the manufacture and incubated eggs
Standard MFN: 2982
Standard No: 1
المشروبات والعصائر - نكتار المشمش ونكتار الدراق ونكتار الاجاص المحفوظة فقط بالوسائل الطبيعية
Technical Code:
Price: 20
Related Record:
JS No: 353
JS Date: 01/01/1983
Title: المشروبات والعصائر - نكتار المشمش ونكتار الدراق ونكتار الاجاص المحفوظة فقط بالوسائل الطبيعية
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: N/A
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 7
Language: Unknown
Abstract: تختص بنكتار المشمش و نكتار الدراق و نكتار الاجاص ولا تشمل خليط هذه الفواكه
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Drinks and juices - Apricot nectar,peach nectar and pear nectar preserved exclusively by physical means
Notes (ENG):
Abstract (ENG): Concernsapricot, peach and pear nectars preserved exclusively by physicalmeans
Standard MFN: 353
Standard No: 1
البيض ومنتجاته - مسحوق البيض (البيض المجفف)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 473
JS Date: 01/01/1995
Title: البيض ومنتجاته - مسحوق البيض (البيض المجفف)
Approval Date: 26/12/2001
Last Status: م ق ا
Last Status Date: N/A
Publication Date: 30/01/2002
Effect Date: 26/12/2001
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 6
Language: English
Abstract: تختص بمسحوق بيض الطيور الداجنة, و يستثنى منه البيض المحضن وعناقيد الصفار
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Egg products - Dried eggs
Notes (ENG): converted to technical regulation
Abstract (ENG): Concerns chicken-egg powder
Standard MFN: 473
Standard No: 1
الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 204
JS Date: 01/01/2014
Title: الدجاج ومنتجاته - الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد
Approval Date: 05/02/2014
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 16/06/2014
Publication Date: 16/03/2014
Effect Date: 16/06/2014
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 10
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في ذبائح الدجاج اللاحم الطازج المبرد والمجمد وأجزاؤها والدجاج المسحب ولا تشمل الدجاج المتبل أو المبهر أو المفروم.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Chicken and chicken products - Fresh chilled and frozen broiler chicken
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard is concerned with the requirement that should be available in fresh chilled and frozen broiler chicken,and Boneless chicken, Does not include marinated chicken or minced.
Standard MFN: 4414
Standard No: 1
الدواجن ومنتجاتها - بيض الدجاج (بيض المائدة)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 574
JS Date: 01/12/2014
Title: الدواجن ومنتجاتها - بيض الدجاج (بيض المائدة)
Approval Date: 29/09/2014
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 02/02/2015
Publication Date: 02/11/2014
Effect Date: 02/02/2015
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 11
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها في بيض المائدة (بيض الدجاج الطازج وبيض الدجاج المبرد وبيض الدجاج المحفوظ المعد للاستهلاك البشري) ولا تشمل بيض الدجاج المعد للتصنيع والبيض المسلوق والبيض المحضن.
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Poultry and its products - Chicken eggs (table eggs)
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian standard specifies the requirements for table eggs (fresh, refrigerated and preserved chicken eggs that are fit for human consumption and meet the criteria for table chicken eggs). This Jordanian standard does not cover chicken eggs prepared to be used in processing, also this Jordanian standard does not cover hardboiled eggs nor incubated chicken eggs.
Standard MFN: 4735
Standard No: 1
الدجاج ومنتجاته - البيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)
Technical Code: 10
Price: 20
Related Record:
JS No: 574
JS Date: 01/01/1988
Title: الدجاج ومنتجاته - البيض - بيض الدجاج الطازج (بيض المائدة)
Approval Date: N/A
Last Status: ل غ
Last Status Date: 31/03/2008
Publication Date: N/A
Effect Date: N/A
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 5
Language: English
Abstract: تختص ببيض الدجاج الطازج المعد للاستهلاك البشري
Legal Situation: ل
Related Record (ENG):
Title (ENG): Chicken and chicken products - Eggs -Fresh chicken table eggs
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This standard specifies the specification required in fresh chicken egges table egges intended for human consuphion and does not include boiled egg and intended for processing
Standard MFN: 574
Standard No: 1
مواد التعبئة والتغليف - أقفاص الدواجن - الاشتراطات الفنية
Technical Code: 27
Price: 20
Related Record:
JS No: 2286
JS Date: 01/09/2021
Title: مواد التعبئة والتغليف - أقفاص الدواجن - الاشتراطات الفنية
Approval Date: 30/06/2021
Last Status: م ق ا
Last Status Date: 01/12/2021
Publication Date: 01/09/2021
Effect Date: 01/12/2021
Withdrawal Date: N/A
Expiration Date: N/A
Page No: 2
Language: English
Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بتحديد الاشتراطات الفنية لأقفاص الدواجن اللاحمة المعدّة للذبح عند عمر التسويق والتي يتم نقلها بواسطة وسائل نقل مخصصة لتقليل النفوق في الطيور الناتج عن الإجهاد الحراري أو عن الكسور في الأرجل أو الأجنحة أو عن الكدمات وذلك لتعذّر نقل الطيور بصورة فردية.
Legal Situation: خ
Related Record (ENG):
Title (ENG): Packaging - Poultry cages - Techninal requierments
Notes (ENG):
Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies the technical requirements of cages specified for poultry ready for slaughter at the age of marketing in which these cages transported by special means of transportation to lower the death rate of birds as a result of heat stress, or damage in legs, wings and trauma due to the difficulty of transporting birds separately
Standard MFN: 5000
Standard No: 1