Ice cream and ice confectionery Standards

Ice cream and ice confectionery Standards

MFN: 1346
الحليب ومنتجات الحليب - المثلجات الحليبية والقشدية - طرق فحص المثلجات الحليبية والقشدية (البوظة)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 46

JS Date: 01/07/2003

Title: الحليب ومنتجات الحليب - المثلجات الحليبية والقشدية - طرق فحص المثلجات الحليبية والقشدية (البوظة)

Approval Date: 23/01/2003

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 15/08/2003

Publication Date: 15/05/2003

Effect Date: 15/08/2003

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 4

Language: English

Abstract: تختص بطرق فحص المثلجات الحليبية الوظة

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Milk ices and ice-cream - Methods of testing for milk ices and ice-cream

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concerns method of testing for milk ices and ice-cream

Standard MFN: 1346

Standard No: 1

MFN: 1375
المثلجات - المثلجات الحليبية والقشدية والمائية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 44

JS Date: 01/01/2001

Title: المثلجات - المثلجات الحليبية والقشدية والمائية

Approval Date: 08/02/2001

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/05/2023

Publication Date: 01/04/2001

Effect Date: 01/07/2001

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 13

Language: English

Abstract: تحدد المواصفة التعاريف الخاصة بالمثلجات الحليبية والقشدية والمائية كما تحوي المواد الاساسية المكونة لهذة المنتجات وتحدد الاشتراطات العامة والقياسية والاضافات الغذائية والاشتراطات الصحية والتعبئة والتغليف وبطاقة البيان

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Ices - Milk ices, ice cream, water ices

Notes (ENG): /

Abstract (ENG): specifies a conditions that must be available in milk ices, ice cream, water ices

Standard MFN: 1375

Standard No: 1

MFN: 1451
الحليب ومنتجاته والاغذية التي اساسها الحليب - المثلجات ومخاليط المثلجات - تحديد محتوى الدهن بطريقة ويبل-بيرنتروب النوعية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1325

JS Date: 01/01/1999

Title: الحليب ومنتجاته والاغذية التي اساسها الحليب - المثلجات ومخاليط المثلجات - تحديد محتوى الدهن بطريقة ويبل-بيرنتروب النوعية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 01/06/2010

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 6

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة بالمثلجات ومخاليط المثلجات لتحديد محتوى الدهن بطريقة ويبل-بيرنتروب النوعية - الطريقة المرجعية

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk products and milk based foods -Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) - Part 2: Edible ices and ice-mixes

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies the reference method for the determination of the fatcontent of edible ices and ice-mixes

Standard MFN: 1451

Standard No: 1

MFN: 1454
الحليب ومنتجاته - المثلجات القشدية والحليبية - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1323

JS Date: 01/01/1999

Title: الحليب ومنتجاته - المثلجات القشدية والحليبية - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/12/2010

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 3

Language: Arabic

Abstract: تختص بتحديد محتوى المواد الصلبة الكلية للمثلجات القشدية والحليبية بالطريقة المرجعية

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Ice-cream and milk ice - Determination of total solids content (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies a referencemethod for the determination of the total solides content ofice-cream, milk ices and similar products

Standard MFN: 1454

Standard No: 1

MFN: 1503
المثلجات التي اساسها الحليب ومخاليط المثلجات - تحديد محتوى الدهن - طريقة روز جوتليب النوعية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1344

JS Date: 01/01/1999

Title: المثلجات التي اساسها الحليب ومخاليط المثلجات - تحديد محتوى الدهن - طريقة روز جوتليب النوعية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 16/03/2011

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 8

Language: Arabic

Abstract: تختص بتحديد محتوى الدهن بطريقة روز جوتليب النوعية للمثلجات التي اساسها الحليب ومخاليط الحليب

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk-based edible ices and ice-mixes -Determination of fat content - Rose-Gottlieb gravimetric method (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Specifies the reference method for thedetermination of the fat content of most milk-basee edible ices andice-mixes and concentrated and dried ice-mixes

Standard MFN: 1503

Standard No: 1

MFN: 3830
الحليب ومنتجات الحليب - المثلجات التي أساسها الحليب ومخاليط المثلجات - تحديد محتوى الدهن - طريقة الجاذبية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1344

JS Date: 01/07/2010

Title: الحليب ومنتجات الحليب - المثلجات التي أساسها الحليب ومخاليط المثلجات - تحديد محتوى الدهن - طريقة الجاذبية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: 01/11/2010

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/03/2011

Publication Date: 16/12/2010

Effect Date: 16/03/2011

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 15

Language: Arabic

Abstract: تعرض هذه المواصفة القياسية الأردنية محتوى الدهن للطريقة المرجعية في المثلجات التي أساسها الحليب ومخاليط المثلجات

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of most milk-based edible ices and ice mixes. The method is also applicable to concentrated and dried ice mixes. The method is not applicable to some milk-based edible ices and ice mixes, in which the level of emulsifier stabilizer or thickening agent or of egg yolk or of fruits

Standard MFN: 3830

Standard No: 1

MFN: 3880
الحليب ومنتجات الحليب - المثلجات الحليبية والقشدية - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 1323

JS Date: 01/06/2010

Title: الحليب ومنتجات الحليب - المثلجات الحليبية والقشدية - تحديد محتوى المواد الصلبة الكلية (الطريقة المرجعية)

Approval Date: 02/08/2010

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 16/12/2010

Publication Date: 16/09/2010

Effect Date: 16/12/2010

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 5

Language: Arabic

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بطريقة فحص الحليب ومنتجات الحليب (المثلجات الحليبية والقشدية ) تحديد محتوى الدهن

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk product - Ice-cream and milk ice - Determination of total solids content (Reference method)

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian Standard specifies a reference method for the determination of the total solids content of ice-cream, milk ices and similar products.

Standard MFN: 3880

Standard No: 1

MFN: 44
المثلجات - المثلجات الحليبية والقشدية والمائية

Technical Code:

Price: 20

Related Record:

JS No: 44

JS Date: 01/01/1997

Title: المثلجات - المثلجات الحليبية والقشدية والمائية

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: N/A

Publication Date: N/A

Effect Date: N/A

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 13

Language: Unknown

Abstract: تختص بالاشتراطات الواجب توافرها بالمثلجات الحليبية و القشدية و المائية

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Ices - Milk ices, ice-cream, water ices

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Concerns milk ices, ice creams and water ices

Standard MFN: 44

Standard No: 1

MFN: 46
الحليب ومنتجاته - المثلجات الحليبية والقشدية - طرق فحص واختبار المثلجات الحليبية والقشدية (البوظة)

Technical Code:

Price: 20

Related Record:

JS No: 46

JS Date: 01/01/1977

Title: الحليب ومنتجاته - المثلجات الحليبية والقشدية - طرق فحص واختبار المثلجات الحليبية والقشدية (البوظة)

Approval Date: N/A

Last Status: ل غ

Last Status Date: 15/08/2003

Publication Date: N/A

Effect Date: 15/08/2003

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 20

Language: Unknown

Abstract: تشمل طرق فحص و اختبار البوظة

Legal Situation: خ

Related Record (ENG):

Title (ENG): Milk and milk products - Milk ices andice-creams - Methods of testing for milk ices and ice-creams

Notes (ENG):

Abstract (ENG): Includes testing methodsfor milk ices and ice creams

Standard MFN: 46

Standard No: 1

MFN: 6252
المثلجات الغذائية

Technical Code: 11

Price: 20

Related Record:

JS No: 44

JS Date: 01/02/2022

Title: المثلجات الغذائية

Approval Date: 20/12/2022

Last Status: م ق ا

Last Status Date: 01/05/2023

Publication Date: 01/02/2023

Effect Date: 01/05/2023

Withdrawal Date: N/A

Expiration Date: N/A

Page No: 11

Language: English

Abstract: تختص هذه المواصفة القياسية الأردنية بالاشتراطات الواجب توفرها بالمثلجات الغذائية الوارد تعريفها في البند 3 من هذه المواصفة القياسية الأردنية.

Legal Situation: ل

Related Record (ENG):

Title (ENG): Edible Ices

Notes (ENG):

Abstract (ENG): This Jordanian standard is concerned with the requirements that must be met in edible ices that mention in clause 3 in this Jordanian standard

Standard MFN: 5000

Standard No: 1